Afis Info BebeJustAD si Clinica Elginmed anunta editia de primavara a evenimentului INFO BEBE, care va avea loc pe 7 martie, ora 11:00, la Journey Pub.

INFO BEBE este un eveniment gratuit adresat viitoarelor mamici, in cadrul caruia acestea vor avea ocazia sa afle de la specialisti in domeniu ce inseamna o sarcina sanatoasa si care sunt primii pasi in cresterea si ingrijirea copilului.

La intrebari le vor raspunde doamna Dr. Elvira Bratila, medic primar ginecolog, Dr. Cristina Coman, medic neonatolog, nutritionistul copiilor, Dr. Anamaria Iulian, expert in obezitate infantila si nutritie comportamentala, Alex Filimon, instructor de fitness, si Magda Dulugiac, medic biolog al Bancii Centrale de Celule Stem „Regina Maria”.

INFO BEBE, editia de Martisor 2015, va avea loc sambata, 7 martie, ora 11:00, la Journey Pub (Str. George Enescu 25). Intrarea la eveniment va fi gratuita, pe baza de invitatie si confirmare.

Accesul gratuit la INFO BEBE este oferit in baza completarii formularului de inscriere de aici.

Evenimentul INFO BEBE este organizat sub umbrela Feminis Romania, un proiect initiat in anul 2014 de Clinica Elginmed prin dr. Elvira Bratila – medic primar obstetrica-ginecologie. Acest proiect a fost gandit ca o rascruce de drumuri. E punctul in care drumurile a mai multor specialisti se intalnesc, se unesc si croiesc, cu si mai multa forta, un alt drum, mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu incredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.

Pentru mai multe informatii, vizitati:

Site-ul Feminis Romania: http://www.feminis-romania.ro

Pagina de Facebook Feminis Romania: http://www.facebook.com/feminisromania.