etorturiwww.etorturi.ro s-a nascut din dorinta de a demonstra ca inca mai exista dulciuri facute cu pasiune, bun gust, naturale, cu deosebita atentie la detalii si grija pentru client.

In laboratorul propriu se realizeaza peste 17 compozitii de tort, toate cu ingrediente naturale de cea mai buna calitate. Puteti alege orice model, cu una din cele 17 compozitii:

1. Cioco orange: blat de casa tip amandina insiropat, crema de ciocolata belgiana cu lapte, crema de portocale cu mascarpone.

2. Tort diplomat cu fructe de padure: foaie de rulada, sarlota diplomat cu fructe de padure, sarlota ness.

3. Diplomat cu sarlota de ness: foaie de rulada cu vanilie, sarlota de ness, crema diplomat cu fructe de sezon.

4. Duo mousse: foaie de rulada cu vanilie, mousse de ciocolata belgiana neagra, fructe intregi de padure, mousse de ciocolata belgiana alba.

5. Foretnoire: blat de casa cu cacao usor insiropat, visine din visinata, mousse de ciocolata belgiana alba, piurre de visine.

6. Mousse migdale: blat de ciocolata, mousse de ciocolata neagra cu aroma de migdale.

7. Three mousse: blat de casa tip amandina insiropat, mousse de ciocolata belgiana alba, mousse de ciocolata belgiana cu lapte,mousse de ciocolata belgiana neagra.

8. Tort Cairo: blat de casa cu nuca insiropat, mousse de cafea, mousse de ciocolata alba belgiana.

9. Tort de morcovi: blat de casa cu morcovi si nuca, crema de mascarpone cu nuca si portocale.

10. Tort Dobos: foaie Dobos de casa, crema de ciocolata Dobos, foi caramelizate.

11. Tort Whisky delight: blat de casa cu nuca si bucati de ciocolata neagra, crema de Whisky pe baza de ciocolata alba sau neagra.

12.Tort Egiptean: foaie de bezea cu nuca, crema krantz alba, crema de vanilie sau crema de ciocolata neagra.

13. Tort Maresal: blat de ciocolata, crema maresal de ciocolata.

14. Tort Richard: foaie de nuca, crema ganas de ciocolata.

15. Tort Happy Bananna: blat alb insiropat, crema de banane cu bucati de banana.

16. Tortul casei: blat umed de ciocolata, mousse fin de ciocolata belgiana neagra, mousse alb de cicolata belgiana alba cu visine usor alcoolizate.

17. Tortul verii: blad umed de ciocolata cu mousse fin de ciocolata belgiana alba si capsune.

Iata variantele delicioase si spectaculos de frumoase de torturi propuse de etorturi.ro

Tortul minecraft-nr-2

------

Un tort spectacol cu atentie la detalii in care teme principala a tortului este indragitul joc Minecraft. Pret pe kilogram: 79 lei Un tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro.

Tort 3 printse

------

Iata un tort delicios si spectaculos cu cele trei printese din Disney pe care cu siguranta le indragesti. Pret pe kilogram: 89 lei Un tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro

Tort Ana si Elsa cu papusele

------

Printesele Ana si Elsa in forma de papusele au venit la tine acasa ca sa iti ureze un sincer La multi ani! Pret pe kilogram: 79 lei.  Un tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro

Tort cu dragon

------

Un tort spectaculos cu dragonul in rolul principal executat cu o atentie impecabila la detalii si pictat manual. Pret pe kilogram: 79 leiUn tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro

Tort cu iepuras

------

Cel mai indragit iepuras asteapta sa il inviti la masa ta cu prieteni. Modelul unic, culorile si designul il fac cu adevarat special. Pret pe kilogram: 69 leiUn tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro

Tort cu catelus

------

Efect garantat pentru cel mai dulce catelus care sta frumos in centrul atentiei inconjurat de o multime de blocuri viu colorate si jucarele delicioase. Pret pe kilogram: 69 leiUn tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro.

 Tort Mickey si Minnie lila

------

Eternii indragostiti mai dulci si mai deliciosi ca niciodata. Compozita ti-o poti alege dintr-o mare varietate de variante naturale. Pret pe kilogram: 79 leiUn tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro

 Tort Minnie, Mickey si Pluto

------

Un tort deosebit cu detalii atent executate in care parte din prietenii Disney sunt prezenti pe cel mai dulce cadou. Pret pe kilogram: 79 leiUn tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro.

 Tort cu 5 strumpfi voinici

------

Pentru o petrecere cu mai putini invitati acest tort cu personajele indragite ale copilasului tau va fi o… mare surpriza. Pret pe kilogram: 89 leiUn tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro.

Tort Angry Birds pe verde

------

Pentru o petrecere cu mai putini invitati acest tort cu personajele indragite ale copilasului tau va fi o… mare surpriza. Pret pe kilogram: 69 lei Un tort pe care il poti comanda pe www.etorturi.ro.