00118841_largeSpectacolele de teatru pentru copii “Îmbrățișări” și “Prietenia unui băiețel cu un pinguin” se vor juca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, în data de 14 februarie 2015, ora 11 și 18, respectiv 15 februarie 2015, ora 11 și 18. Ambele spectacole vor fi puse în scenă de către actori ai teatrului Telaio Italia, scrie ziuadecj.realitatea.net.

Teatro Telaio este o companie teatrală profesionistă din Brescia, care a reuşit să aibă un mare impact la nivel naţional încă de la înfiinţarea sa, în 1979. Misiunea acestuia include o serie de programe şi proiecte sociale şi artistice ale căror public ţintă sunt, în primul rând, dar nu exclusiv, copiii şi tinerii și care urmăresc implementarea educaţiei prin teatru.

În ambele piese, actorii nu folosesc cuvinte, pentru că încearcă să ne învețe, pe mici și mari, o lecție de viață, și anume, că gesturi simple, precum o îmbrățișare, o mână de ajutor întinsă sau o privire binevoitoare, pot spune mai mult decat o mie de cuvinte! Vocea povestotorului însă este în limba romană, astfel că șirul epic poate fi înțeles de toată familia.