spalat pe dintiPeriuța de dinți ionică Ion 5, care curăță dinții fără pastă de dinți și chiar fără apă, se găsește acum și în România, venind cu un nou concept: nu are doar capacitatea extraordinara de a albi dinții, ci si de a asigura o igiena dentara impecabilă, cu rezultate imediate.

Periuța ionică este recomandată copiilor fiind eliminat complet riscul înghițirii pastei de dinți.
Un mare avantaj al periuțelor de dinți ionice este faptul că nu ai nevoie de pastă de dinți pentru igiena orală. Mai mult decât atât, nu ai nevoie nici măcar de apă, deoarece saliva ta poate activa periuța de dinți. Așadar, periuta este 100% eco, fără să fie nevoie să utilizezi baterii sau electricitate, pentru că funcționează exclusiv cu energie solară. O poti folosi astfel oriunde si oricand, fiind ideala in deplasari si excursii.

Cariile apar din cauza deteriorării progresive a dinților expuși la salivă și acizii produși de alimentație, ceea ce duce la atacul produs de placa bacteriană. Tehnologia ionică Soladey produce un mediu de oxigenare cu ioni negativi care descompun ionii pozitivi din placa, reducând astfel capacitatea plăcii de se atașa smalțului producând un acid și mai dăunător.

Ca orice inovație, este nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a vedea și simți o diferență remarcabilă. Chiar dacă rezultatele sunt imediate, utilizatorii care s-au spălat pe dinți de două ori pe zi au raportat, în general, o îmbunătățire majoră undeva între patru și șase săptămâni.

Acordă-i timp periuței de dinți Soladey pentru a lucra în folosul tău, cu atat mai mult cu cat această periuță poate fi folosită toată viața, fiind necesara doar schimbarea periodica a capului de schimb.

Nu este necesară pasta de dinţi, dar folosirea ei opţională nu va influenţa principiul de funcţionare al periuţei Soladey.

Periuta de dinti Soladay este disponibilă într-o gamă variată de culori: roșu-orange, albastru, negru, alb și violet. Periuța de dinți Ion 5 poate fi cumpărată la un preț de 189 lei de pe magazinul Osal.ro și are ca bonus un cap de schimb de rezervă și un capac de protecție.

Periuta de dinti ionica este o invenție patentată și folosită pe scară largă în Japonia, Europa și SUA. Eficiență demonstrată clinic prin studii de specialitate. Dioxidul de titan în contact cu apa sau cu saliva produce ioni negativi care luptă eficient împotriva plăcii dentare și a bacteriilor din cavitatea bucală. Reduce riscul bolilor parodontale și a gingivitei. Foarte potrivită pentru copii chiar și la vârste mici. 

Ce este o periuta ionica?

O periuta cu o bara semiconductoare fotosensibila din dioxid de titan care transforma lumina (soarelui sau becului din baie) in ioni negativi, in contact cu apa din saliva. Ionii negativi “trag” ionii pozitivi din placa acida de pe dinti – e ca si cum dintii ar rejecta tartrul. Dintii sunt curatati eficient fara un periaj prea lung sau apasat (maxim 1 minut), tartrul nu se depune, respiratia este proaspata si dintii raman netezi si albi (cu rezultate bune si la fumatori).

Din ce este compusa periuta ionica Soladey?

Periuta este extrem de robusta, metalica, ergonomica, cu un design elegant. Are un capat cu peri care se poate schimba, o tija de titan interna si un capat cu panou solar care da forta procesului formarii ionilor. Producatorii sustin ca, folosita corespunzator, poate tine si o viata. Nu trebuie decat sa o depozitezi bine, fara sa o scapi pe gresie sau sa devina obiect de joaca pentru copii. Este usoara, nu aluneca din mana iar capatul cu perii poate fi de mai multe tipuri, inclusiv de dimensiuni pentru copii.

Este o tehnologie sigura? 

Cercetarile extinse pe mai multi ani releva ca periuta este sigura, tehnologia este noninvaziva iar tija nu se dizolva in saliva, nu corodeaza, nu intra in contact direct cu tesutul sau saliva.