shakira bebeCântăreaţa latino Shakira şi soţul său, fotbalistul Gerard Pique, vorbesc în cel puţin şapte limbi străine în preajma copilului lor, în vârstă de 22 de luni, sperând că bebeluşul va ajunge, la rândul său, poliglot.

Cântăreaţa, care este însărcinată cu al doilea copil al său, a făcut publice aceste informaţii într-o discuţie cu fanii săi de pe platforma online Twitter, ca parte a summitului Invest In Us, organizat de guvernul Statelor Unite, pe tema educaţiei precoce, potrivit Mediafax.ro

“Orice copil poate învăţa mai multe limbi până la vârsta de trei ani. Noi vorbim cu Milan în spaniolă, catalană, engleză, franceză, germană, rusă şi chineză”, a scris Shakira, în limba spaniolă, pe contul său de Twitter.

“Bebeluşii au o sete înnăscută pentru cunoaştere şi învăţare. Copiii sunt capabili să înţeleagă mai mult decât credem, nu este niciodată prea devreme să începem să îi învăţăm şi să îi punem în contact cu cărţile, chiar şi ca nou-născuţi”, a mai scris Shakira, de această dată în limba engleză.

Cântăreaţa sud-americană a confirmat la sfârşitul lunii august că este din nou însărcinată, într-un interviu acordat pentru ediţia spaniolă a revistei Cosmopolitan şi, apoi, pe contul ei de Twitter: “Da, aşteptăm venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Vă mulţumesc tuturor pentru urările voastre de bine”.