advpoza2Sarbatoarea Craciunului incepe pentru cei mici cu mult inainte de 25 decembrie. Inca de la inceputul lunii, copiii incep pregatirile pentru sarbatorile de iarna care vor urma. La scoala sunt implicati in activitati legate de serbarea dinaintea vacantei, confectionand planse colorate si ornamente de hartie pentru impodobirea clasei, iar acasa sunt extaziasmati de impodobirea bradului si de jocurile amuzante de care se bucura in atmosfera magica creata in sanul familiei.

Parintii, descoperind in fiecare zi bucuria oferita de catre cei mici, planifica si ei in detaliu si cu mult timp inainte venirea lui Mos Craciun si randuiala meselor de sarbatori. Cu toate acestea, stim cu totii cat de greu este in aceste vremuri sa le mai oferim prichindeilor nostri toate cele trebuincioase pentru sarbatori fara griji. Noi, parintii, am face tot ce ne sta in putinta pentru a-i vedea pe micii poznasi zambind, pentru ca atunci cand ii vedem fericiti suntem si noi fericiti.

In aceasta luna in care alergam dupa cadouri si planificam lucrurile astfel incat sa le oferim celor mici clipe de neuitat, HP si Mos Craciun planuiesc, de asemenea, sa le faca o surpriza strengarilor.

In luna decembrie, parintii pot gasi solutii avantajoase care sa le ofere ocazia de a imprima momentele pline de magie ale sarbatorilor si de a-i lasa pe cei mici sa-si dezvolte creativitatea pentru serbarile care vor veni. HP vine in ajutorul tuturor parintilor care nu doresc sa cheltuiasca prea mult, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona una dintre imprimantele HP Print Advantage.

Noua şi inteligenta gamă HP Deskjet Ink Advantage ofera o imprimare a planselor si fotografiilor la costuri mai mici cu aceeași garantie si calitate HP. Astfel, parintii si scolareii isi pot permite sa imprime de doua ori mai multe pagini la acelasi pret. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de functia wireless si imprimarea direct de pe smartphone sau laptop.

In schimb, pentru copiii creativi carora le place sa decupeze si sa creeze planse, HP vine in intampinarea familiilor cu un model cu totul si cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul careia copiii pot completa o mulțime de puzzle-uri pe suport de hartie si se poate juca, fara ca parintii sa-si mai faca griji in privinta costurilor suplimentare.

Mai mult, familiile care doresc sa bebeficieze de toate avantajele unei imprimante profesionale, pot alege modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tiparire, scanare si copiere usoare, in timp ce ofera o imprimare de inalta calitate, nemaifiind nevoie de o camera digitala pentru developarea fotografiilor.

Si pentru ca parintii sa stea linistiti mult timp de acum incolo, cartusele de cerneala pot fi achizitionate la preturi de sarbatoare, nu doar in aceasta perioada, ci pe tot parcursul anului care vine.