advpoza1Dragi parinti, in prag de sarbatori venim cu o veste buna pentru voi. In aceasta luna cu siguranta veti fi mai relaxati, pentru ca va veti distra alaturi de cei mici acasa si in zapada, traind clipe de neuitat. Copiii nostri sunt extrem de inteligenti si talentati, iar pentru asta au nevoie sa-si puna imaginatia si creativitatea la lucru in fiecare zi. Sigur ca putem sa le oferim jocuri si multe alte lucruri prin care pot sa-si etaleze talentele artistice si sa-si exerseze creativitatea. Ce ne facem insa cu dorintele privind cadourile de Craciun? In primul rand sa ne gandim…O prima si eficienta solutie ar fi aceea sa econimisim mai mult pentru a le oferi pustilor tot ce e mai bun si mai frumos.

Cum putem face acest lucru? Cu siguranta nu este asa de greu precum ar parea. Daca cei mici se pregatesc la scoala sau la gradinita de serbare pentru a ne face sa fim mandri de ei, atunci noi de ce nu am putea sa gasim solutii pentru a-i face cat mai fericiti?

Dragi parinti, in acest sfarsit de an HP s-a gandit la o solutie super inteligenta pentru voi si micii neastamparati. Veti avea ocazia in aceasta luna sa imprimati momentele pline de magie ale sarbatorilor si sa-i lasati pe cei mici sa-si dezvolte creativitatea pentru serbarile care vor veni. HP vine in ajutorul tuturor parintilor cu ingenioasele imprimante HP Print Advantage.

Noua şi inteligenta gamă HP Deskjet Ink Advantage ofera o imprimare a planselor si fotografiilor la costuri mai mici cu aceeași garantie si calitate HP. Astfel, parintii si scolareii isi pot permite sa imprime de doua ori mai multe pagini la acelasi pret. Un alt avantaj al acestei imprimante este dat de functia wireless si imprimarea direct de pe smartphone sau laptop.

In schimb, daca aveti acasa copii creativi carora le place sa decupeze si sa creeze planse, puteti profita in aceasta iarna de un model cu totul si cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul careia copiii pot completa o mulțime de puzzle-uri pe suport de hartie si se poate juca, fara ca voi sa va mai faceti griji in privinta costurilor suplimentare.

Mai mult, puteti beneficia de toate avantajele unei imprimante profesionale, alegand modelul de imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 4515 All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tiparire, scanare si copiere usoare, in timp ce ofera o imprimare de inalta calitate, nemaiavand nevoie de o camera digitala pentru developarea fotografiilor.

Si pentru ca HP doreste sa stati linistiti mult timp de acum incolo, cartusele de cerneala pot fi achizitionate la preturi de sarbatoare, nu doar in aceasta perioada, ci pe tot parcursul anului viitor.