info bebePe 6 decembrie, de Mos Nicolae, JustAD si Clinica Elginmed au organizat INFO BEBE, editia de iarna, un eveniment gratuit adresat viitoarelor mamici, in cadrul caruia acestea au avut ocazia sa afle de la specialisti in domeniu ce inseamna o sarcina sanatoasa si care sunt primii pasi in cresterea si ingrijirea copilului.

A fost un eveniment extraordinar, la care ne-am bucurat sa avem aproape atat proaspete si viitoare mamici, cat si tatici interesati de schimbarile prin care femeile trec in perioada sarcinii.

 

La intrebari le-au raspuns doamna Dr. Elvira Bratila, medic primar ginecolog si Magda Dulugiac, medic biolog al Bancii Centrale de Celule Stem „Regina Maria”.

Dr. Cristina Coman, medic neonatolog, a vorbit despre tot ce ar trebui sa stie mamicile despre un nou-nascut, iar Psih. Oana Popescu Argetoaia a abordat tema Mobilizarea resurselor psihoemotionale pentru a fi parinte.

Nutritionistul copiilor, Dr. Anamaria Iulian, expert in obezitate infantila si nutritie comportamentala, a vorbit despre Importanta alimentatiei mamei in formarea obiceiurilor alimentare ale copilului: „Mama ar trebui sa inceapa sa aiba grija de alimentatia copilului cu un an inainte de nastere.”

In final, Stelian Tufaru, instructor de fitness, le-a povestit mamicilor despre despre programul de antrenament pre si postnatal.

Evenimentul INFO BEBE s-a incheiat cu o tombola in urma careia fiecare mamica a plecat acasa cu o surpriza din partea partenerilor nostri.

Intrarea la evenimentul INFO BEBE a fost gratuita, pe baza de invitatie si confirmare.

Evenimentul INFO BEBE a fost organizat sub umbrela Feminis Romania, un proiect initiat in anul 2014 de Clinica Elginmed prin dr. Elvira Bratila – medic primar obstetrica-ginecologie. Acest proiect a fost gandit ca o rascruce de drumuri. E punctul in care drumurile a mai multor specialisti se intalnesc, se unesc si croiesc, cu si mai multa forta, un alt drum, mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu incredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.

Mai multe fotografii de la INFO BEBE, editia de Mos Nicolae, veti gasi aici.

Pentru mai multe informatii, vizitati:

Site-ul Feminis Romania: http://www.feminis-romania.ro

Pagina de Facebook Feminis Romania: http://www.facebook.com/feminisromania.

Fotografiile evenimentului au fost realizate de Iulian Gospodin.

Alaturi de noi au fost: Garbo.ro, Revista Copii si Parinti, Kidsnews.ro, Bucuresti FM.

Sponsori si parteneri: „Regina Maria”, reteaua privata de sanatate, Bebe Tei, 3F Plantamed, Mustela, Uriage, Klorane, Dr. Browns, Bioderma, Bright Stars, Kineto Bebe, Mama Boutique, Crucea Alba, Editura Litera.

Despre JustAD

JustAD este agentia de publicitate care isi doreste sa ofere cele mai eficiente strategii de comunicare, iar impreuna cu clientii sai sa creeze o noua viziune a promovarii.

Toate companiile comunica din aceleasi motive: ca sa-si creeze notorietatea brandului, sa-si consolideze pozitia pe piata, sa creeze preferinta in randul consumatorilor sau sa fidelizeze fata de un brand.

JustAD isi doreste sa nu mai complice aceasta comunicare, ci sa rezolve puzzle-ul ei prin prisma unor strategii personalizate pe toate ariile BTL, ATL sau PR.