Patinoarul Promenada _Zurli_pe patine_14.11.2014Se deschide primul patinoar în aer liber din București al acestui sezon sâmbătă, 15 noiembrie, pe terasa de la etajul 2 al mall-ului Promenada, la 14 metri înaltime, în Calea Floreasca 246B, lângă stația de metrou Aurel Vlaicu.

Gașca Zurli va încălzi atmosfera, iar organizatorii promit multe alte surprize și distracție.

Patinoarul va funcționa în perioada 15 noiembrie 2014 – 15 februarie 2015, măsoară 800 mp și deține servicii conexe de închiriere și de ascuțire patine.

Prețul distracției pe patine la Promenada este unul foarte bun, fiind de doar 20 de lei pentru întreaga zi. Astfel, cei care patinează și doresc să ia o pauză sau să revină pe gheață câteva ore mai târziu, vor primi o brățară de control.

Tot pe terasă, în imediata apropiere a patinoarului, vizitatorii vor avea la dispoziție un bar unde se vor putea răsfăţa cu un pahar de vin fiert, ceai sau cu o ciocolată caldă.

Pe întreaga perioadă de funcționare a patinoarului vor avea loc concursuri –surpriză cu premii pe măsură, care vor fi anunțate în mall și pe pagina de Facebook Promenada.

Programul patinoarului:

Luni – Duminică: 1000-1200, 1300-1500, 1600-1800, 1900– 2200

Tarife:

Acces: Luni-Joi 20 lei / zi

Vineri-Duminică 25 lei / zi

Închiriere patine: 15 lei / sesiune

Ascuțire patine: 15 lei

Închiriere bobby (suport patinaj): 15 lei / ora

Inițiere patinaj (instructor): 30 lei / ora (la care se adaugă prețul biletului de acces)

Promoții și discounturi:

1 bilet de acces gratuit oferit pentru grupuri mai mari de 10 persoane

2 bilete de acces gratuit oferite pentru grupuri mai mari de 20 persoane

Card fidelitate: 1 bilet acces gratuit la 10 intrări

*** Despre Promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada își propune să devină un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care să satisfacă aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii.