Zurli-Poster-casuta-70x100-FINAL-02-210x300Săptămâna aceasta, Gașca ZURLI a încheiat Turneul Național AM O CĂSUȚĂ MICĂ, cel mai amplu eveniment desfășurat până acum, ce a cuprins aproape toate zonele țării.

Cei opt membrii ai Găștii au pornit în aventură pe 29 septembrie si au ajuns în 20 de orașe, unde i-au așteptat peste 25.000 de copii și părinți, dornici de distracție.

Microbuzul ZURLI a străbătut aproape 6.000 de kilometri și a ajuns la prietenii din Târgu Mureș, Brașov, Cluj, Sibiu, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Mediaș, Pitești, Ploiești, Curtea de Argeș, Slatina, Craiova, Oradea, Timișoara, Arad, Suceava, Bacău și Piatra Neamț. La București, Gașca a aniversat opt ani de ZURLI printr-o super petrecere la Palatul Național al Copiilor.

În cele două luni de turneu, super hitul ZURLI – AM O CĂSUȚĂ MICĂ s-a cântat și s-a dansat de 70 de ori! S-au consumat 25 de saci de confetti si peste 5000 de copii poartă acum cornete ca ale Fetiței Zurli. Nici nu am mai numărat pupicii și îmbrățisările primite de toti cei din Gașcă, valoarea lor este inestimabilă.

Turneul  a fost realizat în parteneriat cu UN PĂRINTE MAI BUN și a avut o componentă socială, fiind parte a proiectului de educaţie alternativă, „Priveşte şi învaţă”, realizat, în beneficiul copiilor orfani din așezământul de la Valea Plopului.

În urma succesului pe care l-a avut turneul național, Gașca ZURLI și Un Părinte mai Bun pregătesc o mare surpriză pentru copiii de la Valea Plopului!

Ne-au fost alături în promovarea acestui proiect partenerii naționali de încredere: Europa FM, Tango Marea Dragoste, Avantaje, 121.ro, Catchy, Totul despre mame, UrbanKid, Mamica Urbană, Paptot, Suntpărinte.ro, Mămica activă, KidsNews.ro, Idei pentru mămici și copii, Grădinițe.com, GoKid, Copilul.ro, Blogul mamei începătoare, Baby Manager, Baby, B24Kids, Clubul Bebelusilor, Testul Genius, Evaluare in educatie.

Ne-au ajutat să facem cunoscut turneul copiilor și părinților din țară, partenerii locali: Stii TV, Info Kids, Ziarul de Mureș, Târgu Mureș TV, Zi de zi (Târgu Mureș), Tribuna, Zile și nopți, Eveniment FM, Eveniment TV, Viața la pozitiv (Sibiu), TV1 Satu Mare, Nord Vest TV, Vocea Transilvaniei, iTV, Informația Zilei, Radio1sm.ro (Satu Mare), Regio TV, Activ Plaza Mall (Zalău), Absolut TV, Radio Argeș (Pitești și Curtea de Argeș), Craiova.ro, Radio Sud, Gazeta de Sud (Craiova și Slatina), Crișana, Radio Transilvania (Oradea), Monitorul, Radio AS (Suceava), Lady Blue, Ama Baby Dream, Ara Events, Deșteptarea, Pensiunea Loredana, Margo, Academia de dans Adamas, Lider Academy, 1TV, Inima Bacăului (Bacău), Ara Events, MPlus FM, Monitorul (Piatra Neamț)

Gașca ZURLI le mulțumește tuturor – copii, părinți, prieteni, parteneri și le promite evenimente cel puțin la fel de reușite!

AM O CĂSUȚĂ MICĂ este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan și produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cântecul omonim, ajuns deja celebru. Gașca Zurli reușește să creeze o atmosferă de veselie și bucurie strecurând elemente educative numai bune de ținut minte și de copii și de parinti. Cei mici învață că nu te ajută la nimic să mănânci ciocolată și cartofi prăjiți, așa cum face Tura Vura, iar părinții învață cum să-I ajute pe cei mici să-și facă ordine în cameră, jucându-se în același timp.