da o sansa in plus educatiei 1Castiga o invitaţie pentru 2 persoane la una din cele 3 conferinte din cadrul evenimentului “Dă o şansă în plus educaţiei”.

In perioada 15 – 16 noiembrie 2014, la hotelul Rin Central Hotel – sala Nicole Iorga, sub titlul

« Dă o şansă în plus educaţiei »

Antonia Noël, formator în Metoda ESPERE® şi invitata sa Daniela Dumitrescu, psiholog şi psihoterapeut, vor aborda cele mai noi teme privind educaţia copiilor. Astfel, influenţa noilor tehnologii în viețile noastre, problemele de adaptare ale copiilor la mediu școlar, comunicarea copilului prin limbajul corpului sau rolul şcolii în educaţie vor fi temele abordate.

Prin cele 3 conferinţe şi cele 2 workshopuri derulate pe parcursul celor 2 zile destinate părinţilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor și tuturor celor care lucrează și/sau sunt în contact cu copiii, participanţii vor descoperi, din perspectiva Metodei ESPERE®, modalităţi concrete de a face faţă acestor problematici.

Specialistul în comunicare Antonia Noël va transmite participanţilor o serie de unelte şi tehnici de abordarea a relaţiei adult – copil, specifice Metodei ESPERE®. Această pedagogie a comunicării prezintă o abordare psihologică a copilului care permite dialogul, empatia şi întreţinerea unei relaţii părinte-copil sănătoase şi echilibrate.

Afla mai multe AICI

Concursul se deruleaza pe pagina de Facebook a Kidsnews.ro

Regulamentul concursului:
Pentru a participa la concurs, urmeaza pasii urmatori:
1. Like paginii Kidsnews.ro
2. Like si Share paginii https://www.facebook.com/events/558534507590755/
3. Like si Share concursului pe Facebook.
4. Adauga un comentariu la imaginea concursului pe Facebook in care sa raspunzi la intrebarea: “Ce dificultăţi întâmpinaţi, ca părinți, în privința adaptării școalare a copiilor voștri?”

Câştigătorul va putea dezbate această problemă cu Antonia si Daniela, chiar în cadrul evenimentului.

Concursul se incheie pe 11 noiembrie  ora 16.00.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat pe site-ul www.kidsnews.ro.

Concursul a fost castigat de Daianu Silvia

Felicitari! Va rugam sa ne contactati la contact@kidsnews.ro pentru a intra in posesia invitatiei.