hpA inceput scoala, a inceput distractia! De acum inainte toti scolarii, cu mic, cu mare, vor merge la scoala sa invete si sa se distreze. Inceperea scolii este un prilej de bucurie pentru copii, atat pentru faptul ca vor primi rechizite si hainute noi, cat si pentru activitatile interesante si creative in care vor fi implicati. Aceasta perioada de inceput de an scolar este perioada cea mai asteptata din timpul vacantei. Copiii de toate clasele incep noul semestru cu activitati creative si jocuri care le vor dezvolta imaginatia.

Sosirea toamnei si inceperea anului scolar nu sunt privite de catre parinti cu la fel de mult entuziasm. Sosirea toamnei si inceperea anului scolar vor presupune pentru majoritatea parintilor cheltuieli mai mari si griji mai multe. Totusi, oricat de grea este aceasta perioada, fiecare parinte se straduieste sa-i ofere copilului sau cele trebuincioase pentru scoala.

Si pentru ca HP indrageste copiii si doreste sa le dea o mana de ajutor parintilor, grija ca economiile familiei nu vor fi suficiente va disparea. Pentru ca sumele cheltuite in aceasta perioada sa fie mai suportabile pentru parinti, acestia vor trebui sa ii incurajeze pe micuti sa se joace si sa profite de ocazia de a castiga una dintre cele trei imprimante oferite de catre HP.

Prin urmare, dragi parinti, pentru a va convinge de acest lucru, intrati impreuna pe www.didactic.ro/concurs-hp sau incurajati-i pe scolarei sa intre chiar ei in sectiunea potrivita varstei (prescolar, primar, gimnazial) si porniti intr-o cursa pentru castigarea unei imprimante oferita de HP. In sectiunea respetiva, cei mici vor juca jocuri distractive, iar dupa terminarea jocurilor vor avea ocazia de a se inscrie in competitia pentru castigarea unei imprimante HP (HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO  : 249 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO: 299 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO: 369 lei), cu ajutorul careia sa-si exerseze creativitatea acasa, iar voi sa surprindeti momentele pretioase din familie, creandu-va un panou de perete pe care sa agatati poze. In plus, va veti permite sa imprimati de doua ori mai multe pagini la acelasi pret, intrucat costurile cartuselor sunt foarte accesibile, putand imprima pana la 360 de pagini. In aceasta toamna, draga parinte, te invitam sa te bucuri din plin de toate oportunitatile si sa-ti faci copilul mai vesel si mai optimist. Si bineinteles ca, de acum inainte, nu vei mai avea niciun motiv pentru a lasa goale ramele foto.

Advertisement