Sip_n_care_largeAceastă căniță propusa de Tupperware care nu curge este foarte binevenită pentru părinții cu copii mici.

Cănița face ușoară trecerea de la biberon la cana normală, având o suzetă din care se trage ușor și o supapă care nu permite ca lichidul din interior să se verse.

Puncte cheie și beneficii
– Copilul poate prinde și ține foarte ușor cănița de 200 ml. El poate bea singur, fără să verse, aceasta dându-i încredere.
– Cănița are 3 componente: cănița propriuzisă, capacul cu supapă din silicon și baza care îi conferă stabilitate. Aceste componente sunt farte ușor de asamblat. Suzeta din silicon a fost concepută special pentru gura copilașului.
– Suzeta care nu curge este făcută din silicon și este integrată în capacul din silicon, capac ce împiedică vărsarea conținutului atunci când cana este scăpată.
– Suzeta din silicon are o a doua valvă în centru care permite aerul să treacă și ajută la băut.
– Pentru a închide etanș este foarte important să așezați capacul pe cană, apoi apăsați ferm pe toată marginea, cum procedați cu orice capac Tupperware. Asigurați-vaă că este complet închis.
– Pentru a scoate capacul trageți în sus de marginea din silicon și se va ridica foarte ușor.
– Capacul din silicon este foarte sigur și nu va sări dacă recipientul va fi scăpat, conținutul cănii nevărsându-se. Aceasta o face ideală pentru transportat.
– Cu același design ca și farfuriile cu suport și Setul Prima Papa, cănița și baza ei stabilă se potrivesc perfect și stau împreună foarte bine.
– Mânerele confortabile și sigure, au fost cu grijă concepute pentru a se potrivi mînuțelor copiilor și pentru ca ei să le poată folosi cu ambele mâini.
– Suzeta este rezistentă la mușcături,însă, în timp pot rămîne urme.
Baza este demontabilă pentru a fi spălată sau depozitată.
Se poate spăla în mașina de spălat vase. Nu are componente mici care se pot pierde.

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 luni – 4 ani.

Tupperware aduce Party-ul la tine acasa!

Pentru informatii despre produse contactati un Prezentator Tupperware.  Daca nu cunoasteti un Prezentator, vizitati www.tupperware.ro si noi te vom indruma catre un Prezentator din orasul tau!

Produsele Tupperware nu contin BPA.

Produs recomandat de

tpw logotype100M 11.5C.mag