Zurli - poster aniversar am o casuta 70x100ZURLI împlinește 8 ani fix pe 12 octombrie și dă cea mai mare petrecere!

Toți prietenii ZURLI, părinți și copii, sunt așteptați pe 12 octombrie la Palatul Naţional al Copiilor, la ora 11.00,  să cânte în cor “La mulți ani, Zurli!”. Personajele iubite din Gașca ZURLI promit cea mai tare distracție!

Zurli a crescut mare, datorită tuturor părinților frumoși care au vrut divertisment de calitate pentru copiii lor.

De 8 ani de zile, Zurli aduce bucurie în sufletele copiilor și în casele oamenilor mari. Împreună cu Zurli, copiii învață mai întâi să cânte și să danseze și abia apoi să vorbească.

ZURLI vă mulțumește pentru miile de reprezentații cu Teatrul Zurli!

ZURLI vă mulțumește pentru sutele de spectacole cu Gașca Zurli!

ZURLI vă mulțumește pentru nenumăratele aniversări de zile de naștere pe care ați ales că noi să le transformăm în evenimente!

ZURLI vă mulțumește pentru petrecerile de botez unde ați mers pe mâna noastră cu spectacolul de ursitoare!

Nu uitați! Palatul Copiilor, 12 octombrie, ora 11, fix de Ziua Zurli! Am pregătit foarte multe surprize pentru copii și părinți, cadouri și multă voie bună.

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, www.dealguru.ro si rețeaua de magazine Eventim, la casieria Palatului Naţional al Copiilor ( de luni până vineri, interval 12.00-18.00), sâmbăta și duminica ( 10.30-13.00) la Teatrul Zurli de la Cafeneaua Antipa sau de la sediul Zurli din Str. P-ța Alba Iulia nr. 5, bloc i4, sc 1, etaj 12 (11.00-18.00).

Partenerii care ne sunt alături în acest proiect – Europa FM, Tango Marea Dragoste, Avantaje, 121.ro, Catchy, Totul despre mame, UrbanKid, Mamica Urbană, Paptot, Suntpărinte.ro, Mămica activă, KidsNews.ro, Idei pentru mămici și copii, Grădinițe.com, GoKid, Copilul.ro, Blogul mamei începătoare, Baby Manager, Baby, B24Kids, Clubul Bebelusilor, Testul Genius, Evaluare în educație.