???????????????????????????????????????????Unul dintre cele mai populare evenimente TV ale verii, Shark Week, revine pe Discovery Channel și Animal Planet din data de 25 august, oferindu-le telespectatorilor, în premieră absolută, un adevărat “festin” de programe despre rechini.

Anul trecut, Shark Week a spulberat toate recordurile de audiență înregistrate de Discovery Channel în SUA, devenind cel mai popular sezon din toate timpurile (în rândul adulților cu vârste între 18-49 de ani) și cumulând mai bine de 50 de milioane de telespectatori.

În 2014, Shark Week revine cu cel mai mare număr de premiere ce vor fi difuzate într-o săptămână. Shark Week începe pe Discovery Channel pe 25 august, între orele 22.00 și 24.00. ”Rechinofilii” se pot delecta cu programe despre rechini și în septembrie, căci ”rechiniada” continuă pe tot parcursul lunii, la Animal Planet, zilnic de la 21:00.

Mai mult, în acest an Discovery a inițiat un parteneriat cu Prima TV, una dintre cele mai importante televiziuni generaliste din România, pentru a le aduce și mai mulți rechini fanilor genului, în fiecare zi din săptămâna 25-29 august, de la miezul nopții.

Anul trecut, în SUA, Shark Week a primit titlul de “cel mai popular eveniment TV pe rețelele de socializare, până la acel moment”, acumulând 4,3 milioane de tweet-uri @SharkWeek, aproape 3,4 milioane de stream-uri video Shark Week pe discovery.com și 21,8 milioane de persoane care au discutat despre #SharkWeek pe Facebook. Anul acesta, programele cu rechini vor continua să încurajeze discuțiile pe această temă și printre iubitorii genului din România, prin intermediul unui microsite dedicat și al unui tab pe pagina de Facebook, unde fanii vor avea acces la informaţii diverse, concursuri şi multe surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.