fructe si legume galbeneFructele si legumele de culoare galbena sunt foarte bogate in carotenoizi si bioflavonoide, un grup de pigmenti din plante solubili in apa care actioneaza ca antioxidanti.

Printre alte beneficii, aceste fructe si legume in culori vesele au si un continut mare de vitamina C. Studiile arata ca nutrientii lor ne pot imbunatati sanatatea aparatului digestiv, a sistemului imunitar dar si vederea si auzul.

legume galbenePentru un ten sanatos ai grija sa inclusi in dieta ta zilnica si lamaie, ardei gras galben, ananas si orice alte fructe sau legume cu aceasta culoare.

Poate va ganditi ca nu aveti prea multe optiuni?!

Natura a avut grija sa va puna la dispozitie o abundenta de fructe si legume galbene:

lamai, ananas, dovleac, dovlecel, ardei gras galben, banane, mere, pere, mango, si chiar rosii.

 

Tupperware iti recomanda sa consumi intotdeauna fructele si legumele de sezon. Acestea sunt cele mai bogate in nutrienti.