@ HellbrunnPalatul Hellbrunn, Salzburg

Arhiepiscop sau Hazliepiscop? De fapt ambele. Markus Sittikus nu a fost doar arhiepiscop și un influent lider al orașului Salzburg, ci și un suflet jucăuș de copil. Pentru că cum am putea să gândim altfel despre un om care își stropește oaspeții cu apă, ba mai mult construiește o adevărată instalație în acest scop. Fântânile arteziene de la palatul Hellbrun datează încă din anul 1615, dar experiența trăită astăzi aici este la fel. Astfel trebuie să fiți atenți: chiar dacă arhiepiscopul nu mai trăiește, hazliepiscopul încă încearcă să vă surprindă cu duzele sale de apă.

Recomandare specială: tururi de seară în lunile iulie și august zilnic până la ora 21:00.

Prețuri: bilet de familie (2 adulți + 1 copil): 25 €

Intrarea este gratuită cu cardul de reduceri Salzburg Card

Orar:

Aprilie – octombrie,  zilnic de la ora 9:00

Mai multe informații pe www.hellbrunn.at


roundcubeUrcați în cetate și pătrundeți în Evul Mediu! O călătorie fascinantă pentru mic și mare!

La numai 45 km distanță de Salzburg, tronează deasupra Văii Salzach cetatea renumită pentru aventuri, Hohenwerfen, unde din crăpăturile zidurilor și de prin cotloane, pândește spiritul viu al Evului Mediu. Vizitatorii se cufundă în istoria cetății de apărare, datând din secolul XI. Împreună cu un ghid al cetății, aceștia vizitează camera de tortură, urcă în turnul cu clopote, aruncă o privire prin creneluri și îi întâlnesc pe vânătorii aerului, la reprezentații excelente cu păsări de pradă. Pentru copii există un ghid audio interesant și o cursă de ghicitori prin cetate. Din parcare, un lift vă duce direct în cetate.

Atracții deosebite sunt numeroasele evenimente care au loc în decursul întregului an. De exemplu, activități tipic medievale, nopți mistice, programe cu șoimi, serbări pentru copii sau tururi ghidate speciale.

Una din cele mai frumoase cetăți din Europa, Hohenwerfen este astăzi un loc în care atât vizitatorii mici, cât și cei mari au posibilitatea de a se cufunda în trecut și de a-i descoperi secretele.

Mai multe informații pe: www.salzburg-burgen.at

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.