chillboxReteaua de magazine de frozen yogurt Chillbox a intrat pe piata romaneasca, prin intermediul unui contract de franciza cu Baneasa Developments. Primul magazin Chillbox 100% greek frozen yogurt a fost deschis miercuri in centrul comercial Baneasa Shopping City, pe o suprafata de 40 mp.

Potrivit reprezentantilor companiei in cadrul contractului de franciza cu Baneasa Developments se vor investi in total peste un milion de euro in dezvoltarea a peste 10 magazine noi, ce vor fi inaugurate in urmatorii ani, în mall-uri şi zone pietonale cu trafic ridicat.

Compania Chillbox S.A. a fost înfiinţată în 2011, oferind clienţilor săi deliciosul “frozen yogurt” grecesc, în locaţii fresh şi colorate. În prezent, Chillbox S.A. operează cea mai extinsă reţea de magazine de frozen yogurt din Grecia, cu 56 de puncte de desfacere, la care se adaugă alte 17 magazine în Europa, în ţări precum Franţa, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Suedia, Bulgaria, Cipru, Austria, Ungaria, Germania, Turcia, Rusia, Qatar şi Fosta Republică Yugoslavă a Macedoniei.

Compania a participat recent la două dintre cele mai importante târguri internaţionale ale companiilor care îşi desfăşoară activitatea pe bază de francize, Paris Franchise Expo (care a avut loc la Paris între 23 şi 26 martie) şi International Franchise Expo (care a avut loc la New York între 19 şi 21 iunie). Succesul prezenţei Chillbox la aceste târguri s-a materializat prin încheierea de noi contracte de franciză pentru noi pieţe, dintre care cea mai importantă este cea din SUA, unde primele cinci magazine Chillbox se vor deschide în sezonul estival 2014.

Expansiunea rapidă a companiei pe noi pieţe consolidează poziţia internaţională a Chillbox şi creşte vizibilitatea produselor culinare greceşti în rândul consumatorilor europeni. Ca o recunoaştere a creşterii constante a reţelei sale internaţionale, Chillbox a primit premiul pentru “Best International Expansion” în 2013. Premiul a fost decernat pe 29 ianuarie în cadrul celei de-a 6-a ediţii a Franchise Business Awards, organizată sub auspiciile Camerei de Comerţ şi Industrie din Atena, Confederaţiei Naţionale a Comerţului Elen şi Asociaţiei Companiilor în Franciză din Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.