LOLITUPS 2Ingrediente:

– 4 piersici coapte;

– sucul de la 1 limeta;

– 100 g frisca lichida (15%);

– 1 lingurita de miere;

– 1 lingurita de scortisoara;

Mod de preparare: Spalati bine piersicile si scoateti samburii. Taiati felii de aproximativ 1 cm grosime si tocati-le foarte bine in TurboChef Maxi. Inlocuiti cutitul Turbo Chef-ului cu paleta, adaugati frisca lichida, mierea si scotisoara. Taiati limeta in jumatate apoi folositi Storcatorul de citrice pentru a scoate tot sucul. Adaugati in Turbo Chef Maxi si omogenizati foarte bine. Turnati amestecul in Formele de inghetata LOLITUPS, puneti capacul portocaliu cu suportul de inghetata in jos si lasati la congelator.

Inainte de a consuma inghetata scoateti forma din congelator si lasati-o 2 minute apoi scoateti capacul portocaliu care serveste drept suport si fixati-l pe partea verde a formei.

Reteta oferita de

logotupperware

 

 

 

Tupperware va ureaza pofta buna !

Pentru realizarea acestei retete, Tupperware recomanda urmatoarele produse:

Forme inghetata LOLITUPS

 

 

Forme de inghetata LOLITUPS – 6 buc (1 forma – 65 ml)

Capacul este suportul pe care se va prinde inghetata. Puteti crea sute de combinatii !

Produsele Tupperware se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele Tupperware sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

Storcator citriceStorcator de citrice

Este ideal pentru stoarcerea rapida a lamailor, a limetelor sau a portocalelor mai mici. Fructul se taie pe jumatate si se introduce cu partea taiata in jos. Prin presare este scos tot sucul. Se foloseste foarte usor, nu necesita o presare cu forta. Ideal pentru a pregati rapid o limonada! Produsele Tupperware se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele Tupperware sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

Turbo Chef MaxiTurbo Chef Maxi

Este robotelul perfect pentru bucataria ta. Nu are nevoie de conectare la curent electric si este multifunctional. Are atat cutit cat si paleta pentru omogenizare. Il poti lua cu tine la picnic sau in calatorie. Este accesoriul perfect pentru cei care au copii mici si trebuie sa le pregateasca mancarea in concediu. Fructele si legumele vor fi tocate si pasate in cateva secunde, fara a avea nevoie sa te conectezi la o priza. Produsele Tupperware se pot spala la masina automata de spalat vase. Produsele Tupperware sunt realizate din material plastic nereciclat, fara BPA (Bisfenol A) si asigura cel mai inalt nivel de siguranta in contactul cu alimentele.

 

Pentru detalii despre produse sau preturi te rugam sa contactezi un Prezentator Tupperware. Daca nu cunosti deja un Prezentator, intra pe www.tupperware.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.