IMG_3207Furnizorul privat de servicii de medicina dentara a anuntat deschiderea unei noi clinici dentare exclusiv pentru copii, aceasta fiind a treia de acest gen din tara si a doua din capitala si beneficiind de o echipă de medici specializați în tratamentele dentare pediatrice și în comunicarea cu copiii.

„Copiii au nevoie de o îngrijire personalizată atunci când vine vorba de sănătatea dentară. Aceasta a fost premisa de la care am pornit în 2008, atunci când am inaugurat prima clinică stomatologică din țară dedicată exclusiv copiilor. Șase ani mai târziu, ne aflăm la deschiderea celei de-a treia clinici Dent Estet 4 Kids, fapt care ne încurajează și ne motivează să devenim din ce în ce mai buni.” a declarat dr. Oana Taban, Fondator și CEO al grupului Dent Estet.

În urma unei investiții de aproximativ 200.000 de euro, noua clinică cu o suprafață de 250m² dispune de aparatura și echipamente de ultimă oră, fiind dotată cu 5 unituri stomatologice, o cameră de radiologie, un cameră de terapie psihologică și un spațiu de joacă.

„Cu o medie de aproximativ 300 de pacienți noi pe lună și o bază totală de peste 12.000 de copiii care ne-au trecut pragul în cei 6 ani de activitate, celelalte două clinici din București și Timișoara deveneau neîncăpătoare. Deschiderea unei noi clinici dedicate copiilor este un pas firesc în evoluția noastră ce ne permite să păstrăm serviciile la aceleași standarde de calitate cu care ne-am obișnuit pacienții.” – Catrinel Hagivreta, director executiv Dent Estet.

Clinica oferă o gamă completă de tratamente dentare pentru copii realizate de o echipă formată din 9 medici specializați în stomatologie pediatrică în SUA și Europa, 2 medici ortodonți, 2 medici anesteziști colaboratori și un psiholog.

Serviciile răspund celor mai ridicate standarde de calitate și sunt adaptate nevoilor specifice ale copiilor (endodonție, ortodonție, chirurgie și odontologie).

Intre serviciile sale, Dent Estet 4 Kids mai ofera singurul departament ATI din România disponibil într-o clinică stomatologică privatău să aibă senzații care să le amplifice teama, programe gratuite de educație stomatologică cat si soluții financiare personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.