conturi faceebok copiiFacebook vrea să-și breveteze un sistem pentru a lăsa copiii sa isi deschida conturi sub supravegherea părinților, acesta fiind un semn ca rețeaua socială ar putea permite in curand obtinerea calitatii de membru si pentru minorii cu varste mai mici de  13 ani.

Cererea de brevet a fost facuta publica joi, desi a fost depusa in 2012, scrie Politico.com si descrie în detaliu faptul ca un copil se poata alatura Facebook cu conditia sa obtina aprobarea unui părinte prin intermediul contului de Facebook propriu adultului. Părinții vor avea apoi opțiunea de a face setari de confidențialitate, de a limita si monitoriza conținutul, prietenii și aplicații de la terți disponibile pentru copil.

In prezent, pentru a face un cont pe Facebook, Instagram si Twitter este necesar ca un copil sa aiba cel putin 13 ani. Insa unii dintre copii ocolesc regula mintind in legatura cu varsta si isi fac un cont fara ca parintii sa aiba habar de acest lucru.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a ţinut recent o conferinţă de presă în care a anunţat că doreşte ca pe site-ul de socializare să se poată înscrie şi copiii, potrivit CNN. Mark Zuckerberg şi echipa au spus că Facebook poate fi o platformă de socializare educaţională pentru copii şi că elevii ar putea învăţa astfel împreună şi ar putea face schimb de informaţii şi de materiale de studiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.