IMG_9767-2În România, 2 din 3 adulți au declarat că nu mai au toți dinții naturali, fapt ce plasează țara noastră printre ultimele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce privește sănătatea dentară. Media la nivel european este 59%, cu unsprezece procente mai puțin față de România. În plus, doar 7% dintre europeni au declarat că s-au simțit jenați cel putin o dată pe parcursul unui an de aspectul estetic al zâmbetului lor, pe când procentajul pentru România este mai mult decât dublu (16%), poziționând țara noastră pe primul loc la acest capitol.

Furnizorul privat de servicii stomatologice Dent Estet a anuntat  vineri lansarea „ImplantConnect”, un program de informare și educare privind implantul dentar, unic în țara noastră. În cadrul acestuia, specialiștii companiei oferă actualilor și potențialilor pacienți informații complete și personalizate despre nevoile pe care le au și despre soluțiile optime de redobândire a zâmbetului.

„Raportat la ponderea mare a adulților care au nevoie de implanturi dentare, numărul intervențiilor de acest fel este încă scăzut în România, principalele bariere fiind anxietatea cauzată de complexitatea intervenției, neconștientizarea nevoii sau accesul dificil la informații de încredere.”, a declarat dr. Oana Taban, CEO& Fondator Dent Estet.

În cadrul seminarului, participanții beneficiază de o consultație de specialitate și un plan detaliat de tratament și au oportunitatea de a discuta deschis cu specialiștii implantologi ai clinicii despre opțiunile pe care le au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.