zizinApemin ZIZIN, unul dintre principalii producători de pe piața apelor minerale naturale românești, a anuntat miercuri o creștere a vânzărilor de 34% pentru brandul ZIZIN, în primul trimestru al anului 2014, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Cu o cifră de afaceri pentru brandul ZIZIN de peste 4,5 milioane de euro, compania a reușit să-i mențină acestuia trendul ascendent, pe o piață aflată în ușoară scădere.

”Rezultatele înregistrate în primul trimestru al acestui an nu fac decât să certifice eforturile pe care le-am depus până acum pentru dezvoltarea și consolidarea brandului ZIZIN pe piața din România. Creșterea vânzărilor cu 34% pe o piață aflată în ușoară scădere demonstrează faptul că oamenii apreciază calitatea apei minerale naturale ZIZIN – extrasă din surse subterane recunoscute, avizate și controlate.”, declară Laura Lazăr, Director Executiv al Apemin ZIZIN.

”Început în 2013, procesul de schimbare a brandului ZIZIN se află încă în desfășurare. Ne-am propus ca în viitorul apropiat să reușim să acoperim toate canalele de distribuție din România – tradiționale și moderne, pentru a putea face disponibil produsul nostru tuturor consumatorilor. Am dezvoltat un plan strategic de comunicare pe termen scurt și mediu, iar una dintre componentele sale se află, în prezent, în implementare – campania de imagine <<Dă cu pace>>.”, declară Erhard Lorenz, Directorul de Marketing Apemin Zizin.

Compania Apemin ZIZIN, societate cu capital privat autohton, îmbuteliază sub brandul ZIZIN ape minerale naturale plate și carbogazificate, de o calitate incontestabilă, cu un conținut echilibrat de minerale și pH neutru. Apa minerală naturală ZIZIN este disponibilă pentru consumatori în 9 variante de ambalaje, de la 0.5 litri până la 19 litri. De altfel, în 1998, Apemin ZIZIN este compania care a introdus pentru prima dată pe piața din România varianta de sticlă cu volum de 5 litri, creată pentru apa minerală plată.

Investițiile în retehnologizare au făcut posibil ca întreg procesul de exploatare și îmbuteliere a apelor minerale ZIZIN să fie riguros monitorizat și protejat, asigurându-se o existență durabilă, concretizată prin certificările ISO, IFS și medalia “Marca de aur” pentru “Izvorul vieții” (apă minerală necarbonată), obținută la “Salonul național al apelor minerale, ediția a IV-a, 2002″.

Apemin ZIZIN este o societate cu capital privat autohton, înființată în anul 1991, la Brașov. Originară din Masivul Ciucaș, în zona de contact a acestuia cu Depresiunea Brașovului, apa minerală naturală ZIZIN oferă un sortiment de produs complet, care cuprinde atât apă minerală naturală plată, cât și apă minerală naturală carbogazificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.