targul-tuturor-de-ziua-copiilor-la-hanul-manuc-targul-la-care-te-poti-rasfata-ca-un-copil-cu-tot-ceea-ce-iti-place-indiferent-ce-varsta-aiIntre 30 mai si 1 iunie, peste 50 de expozanti veniti din toata tara va asteapta la Targul tuturor de Ziua Copiilor, intre orele 12.00 si 21.00, la Hanul Manuc, Strada Franceza nr. 62-64 in Salonul Restaurant si pe terasa acestuia.

Cei 50 de expozanti isi vor rasfata clientii cu creatii de moda contemporana romaneasca pentru copii si adulti, accesorii vestimentare deosebite, costume speciale de carnaval, bijuterii si podoabe handmade, posete spectaculoase, incaltaminte din piele, obiecte de arta decorativa, cosmetice bio, jucarii , prajituri de casa, briose artistice si ciocolata fina si multe alte surprize.

Va puteti bucura de prezenta brandului de traditie Bicicleta Pegas si de reprezentarea Asociatiei Work at Home Moms care va reuni cu aceasta ocazie produse create de mamici harnice si inovative din toata tara, printre care si Expozantul de Onoare al acestui targ, Dumpi Boutique, care a intrunit cel mai mare numar de aprecieri din partea publicului la editia anterioara a targului.

Fiecare vizitator va primi un premiu chiar de la intrarea in targ: un discount special la unul dintre standuri. Nu vor lipsi ofertele promotionale, premiile si cadourile din partea expozantilor si din partea Pick-up Point Oriflame Colentina, si, ca de obicei, la marea tombola a targului, norocosul castigator va primi un premiu la alegere din partea expozantului preferat, in valoare de 150lei.

“Copilaria nu e o stare trecatoare. Ea se regaseste in noi, toata viata, sub o forma sau alta. Asa ca de Ziua Copiilor, este ziua noastra, a tuturor! Haideti sa ne-o sarbatorim, rasfatandu-ne ca niste copii cu tot ceea ce ne place, la Targul Tuturor de Ziua Copiilor la Hanul Manuc”. Asa ca ii asteptam pe toti cei care nu au uitat curiozitatea cu care isi intrebau parintii: ” ce mi-ai adus bun?”, sa puna din nou aceeasi intrebare expozantilor acestui targ, spune Iuliana Georgescu Director de Maketing SC Excelsior Stil SRL

Targul tuturor de Ziua Copiilor la Hanul Manuc le va oferi bucurestenilor si turistilor in trecere prin Bucuresti, o selectie inedita de produse handmade de calitate, care inglobeaza creativitatea, munca si daruirea artistior locali dar si ai celor veniti din Craiova, Cluj, Timisoara, Targoviste, Braila, special pentru a expune la acest targ, care se adreseaza clientilor de toate varstele.

Vor fi expuse adevarate colectii de haute couture pentru bebelusi si copii, din materiale de inalta calitate si impecabil executate, posete originale pentru doamne si domnisoare si papioane, esarfe si batiste de buzunar impecabile, genti de piele si butoni deosebiti pentru domni.

Se pot alege si proba tricotaje nonconformiste si sandale din piele handmade, vestimentatie pictata manual si inobilata cu broderii fine. Le propunem vizitatorilor colectii de cutii de bijuterii decorate manual, decoratiuni origami si corpuri de iluminat spectaculoase, precum si alte elemente inedite cu care isi pot aduce un plus de farmec placut, locuintei.

Selectia de bijuterii va fi una dintre cele mai variate continand elemente spectaculoase obtinute din materiale si cu tehnici extrem de diferite: bijuterii crosetate sau cusute, bijuterii din lemn sau hartie, cupru, argint, scoici, pietre semipretioase si cristale. Dulciurile vor fi vedetele acestei editii de sarbatoare pentru ca stim ca nu numai copii dar nici adultii nu rezista unor praline rafinate produse in laboratorul ciocolatierilor experimentati, unor briose pufoase, decorate ca niste mici opere de arta cu glazuri multicolore, sau unor prajituri de casa din ingrediente naturale si savuroase.

Se estimeaza in jur de 2000 de vizitatori de toate varstele. La marea tombola , premiul va consta intr-un obiect sau mai multe, la alegerea castigatorului, de la standul preferat, in valoare de 150lei. Biletul de intrare de 10 lei se transforma in voucher de cumparaturi in cadrul targului. Nimeni nu va intra in acest targ fara a primi un discount garantat si multi dintre cumpratori vor pleca acasa si cu premii .

De ce sa alegi Targul tuturor de Ziua Copiilor in weekend-ul 30mai-1 iunie? Pentru ca aici te poti bucura ca un copil de ceea ce iti place cu adevarat: produse unice, originale, cu o valoare estetica reala, gandite, mucite sau selectionate special pentru oameni ca tine: moderni, iubitori de calitate si de frumos. Aici te vei intalni cu cei care le-au creat, le poti cere detalii sau le poti lansa comenzi in functie de preferintele tale. Aici nimeni nu te va ignora in timp ce converseaza pe telefonul mobil daca ii vizitezi standul, ci te va intampina cu zambetul pe buze, gata sa-ti spuna o poveste: povestea unui obiect facut in primul rand cu suflet si apoi cu imaginatie si migala.

Detalii si inscrieri la:excelsiorcom@yahoo.com, mobil 0726 901 646.

Puteti fi la curent cu acest eveniment aici: https://www.facebook.com/events/284378238404762/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.