La trei luni de la lansarea in cinematografele din Romania, filmul Disney, Regatul de gheata, inca ii captiveaza pe micutii fani. Astfel, cativa copii romani au reprodus intr-o maniera personala superba melodie “S-a intamplat” interpretata de printesa Elsa intr-un moment emotionant din film, dupa ce este Elsa isi abandoneaza regatul atunci cand abilitatea ei magica de a crea si controla gheata este descoperita. Sus in munti, departe de ochii curiosi si suspiciosi, isi da aseama ca nu mai trebuie sa isi asunda abilitatile special si se elibereaza de orice restrictie pe care a trebuit sa o indure in copilarie. Se bucura ca in sfarsit poate sa isi foloseasca puterile fara sa se teama, manuind zapada si gheata astfel incat sa isi creeze un palat superb.

 

Filmul care s-a bucurat de succes in randul publicului spune povestea optimistei neinfricate Anna care porneste intr-o calatorie epica — impreuna cu asprul om al muntilor, Kristoff, si renul sau loial, Sven — pentru a-si gasi sora Elsa, ale carei puteri acopera regatul Arendelle in iarna vesnica. Pentru salvarea regatului, Anna si Kristoff infrunta intemperiile si lupta in conditii care doar pe varful Everest mai pot fi intalnite, alaturi de troli mistici si un om de zapada amuzant numit Olaf.

Filmul este regizat de Chris Buck (“Tarzan,” “Surf’s Up”) si Jennifer Lee (scenarist, “Ralph strica tot”) si produs de Peter Del Vecho (“Winnie de Plus,” “Printesa si Broscoiul”). Pe ritmurile muzicii castigatorului premiului Tony®, Robert Lopez (“Cartea lui Mormon”, “Avenue Q”) si Kristen Anderson-Lopez (“In Transit”), “Regatul de gheata” va fi lansat pe DVD in Romania pe data de 29 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.