targul-de-florii-si-de-pasti-de-la-hanul-manuc-targul-darurilor-pentru-cei-cu-nume-de-flori-si-pentru-aprovizionarea-iepurasuluiPeste 50 de designeri romani contemporani de moda, bijuterii si accesorii, ciocolatieri rafinati , creatori de obiecte decorative, artisti plastici, designeri florali, specialisti in cosmetice bio, producatori de vinuri si mesteri populari autentici din toata tara, va vor astepta cu drag la Targul de Florii si de Pasti de la Hanul Manuc. Targul se va desfasura In centrul Bucurestiului, in Salonul Voievodal, cea mai frumoasa sala a Hanului Manuc din Strada Franceza 62-64, intre 11 si 13 aprilie de la ora 12 la ora 21.

Este un targ in care exponatele au fost alese cu grija pentru a putea deveni cele mai frumoase cadouri pentru cei cu nume de flori si pentru a va aduce bucurie voua si celor dragi in zilele sarbatorilor de Pasti. Daca zi de zi preferati produse de serie, industriale, din economie de timp si comoditate, macar de sarbatori, in weekend-ul de Florii, rasfatati-va cu produse originale, unice, create mai intai cu suflet si apoi cu imaginatie si truda de artisti contemporani romani, care stiu mult mai bine decat brandurile notorii de import, ce va doriti, ce va place, ce v-ar face sa va simtiti bine. Vizitati-i intr-o locatie superba, apreciati-le talentul si daruirea si incurajati-i sa creeze in continuare pentru a ne face lumea mai frumoasa. Cel mai tanar expozant al targului, Anton Mihnea Alexandru are doar 12 ani si v-a pregatit decoratiuni de Pasti inedite.

Puteti intalni si un grup de mamici talentate si entuziaste din Asociatia Help Autism, care, in timp ce-si cresc cu mare grija si devotament copiii, creeaza bijuterii si decoratiuni superbe pe care vi le vor expune cu bucurie la acest targ.

La tombola Targului de Florii si de Pasti de la Hanul Manuc castigatorul isi va alege singur premiul in valoare de 150 de lei, de la standul preferat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.