concurs_BBS_primavara-easterBaby Boom Show (www.babyboomshow.ro), târgul dedicat copiilor între 0-5 ani și viitoarelor mămici va avea loc cu numai o săptămână înaintea Sfintelor Sărbători de Paști, în perioada 10 – 13 aprilie 2014, într-o locație deja consacrată: Romaero Băneasa.

La eveniment sunt invitate toate companiile care pot oferi părinților toate cele necesare atât pentru perioada de maternitate, cât și pentru creșterea celui mic: hăinuțe și încălțăminte pentru sezonul cald, cărucioare, scaune auto, leagăne, accesorii, mobilă, alimente, cosmetice, suzete, biberoane sau aşternuturi, jocuri și jucării, aparate medicale și, nu în ultimul rând, posibilitatea de a intra în contact cu furnizorii de servicii dedicate familiei.

Participă la concurs si poți câștiga una dintre cele 50 de invitații la Baby Boom Show. Invitațiile sunt pentru o singură persoană.

Regulamentul concursului:

Pentru a participa la concurs, respectă pașii următori:

1. Like paginii de Facebook Kidsnews.ro

2. Like paginii de Facebook Baby Boom

2. Like si Share concursului pe Facebook.

3. Adaugă un comentariu la imaginea concursului în care să menționezi “Care este programul de vizitare al târgului Baby Boom Show?”

Concursul se încheie pe 9 aprilie 2014 la ora 16.00.

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți și anuntați pe site-ul www.kidsnews.ro.

Mult succes !!!

Castigatorii invitatiilor sunt:

Roberto Florentin Gunciu

Anabela Dragomir

Sutru Catalina

Demeterca Cecilia

Baban Cristina

Alla Marinescu

Ana Ripeanu

Soare Nicoleta

Anca Mirela

Monica Constantin

Mery Gabriela

Mergeti in perioada 10 – 13 APRILIE la Baby Boom Show (Romaero Baneasa), cu cartea de identitate si aveti intrarea GRATUITA !
Numele Dvs este trecut pe lista la intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.