noriUn copil de doi ani a dispărut, sâmbătă după-amiază, din faţa casei, în comuna Ocna de Fier, judeţul Caraş- Severin, unde se juca împreună cu fratele său, la ora actuală fiind căutat de peste o sută de persoane, cu câini de urmă şi camere cu termoviziune.

Potrivit unui comunicat de presă, remis, sâmbătă seară, de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Emanuel Beniamin Bobic, în vârstă de doi ani, a dispărut, sâmbătă, în jurul orei 16.00, din faţa casei din comuna Ocna de Fier, unde se juca împreună cu fratele său, informeaza Mediafax.ro.

Tatăl copilului a observat că acesta dispăruse şi a sesizat imediat Poliţia din oraşul Bocşa, sunând la numărul de urgenţe 112, acţiunea de căutare a micuţului fiind începută imediat.

Copilul are părul blond şi este tuns scurt, are ochi albaştri, 85-95 centimetri înălţime şi 15-20 de kilograme. Când a dispărut, băieţelul era îmbrăcat cu o bluză albă, căciulă albă cu şnur, pantaloni negri simpli şi ghete portocalii, poliţiştii făcând apel ca oricine l-a văzut şi poate da informaţii cu privire la identificarea sa să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.