Poliția Română solicită sprijinul populației pentru a da de urma a doi copii, de 12 și, respectiv, 13 ani, din Ţăndărei. Cei doi au plecat, ieri, de acasă şi nu au mai revenit. Si polițiștii de la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu îl caută pe un băiețel de 12 ani care a disparut pe 29 ianuarie.

În dimineaţa zilei de 2 februarie a.c., CRISTEA MIHAELA GEORGIANA, de 13 ani şi ŞTEFAN MARIN, de 12 ani, ambii din oraşul Ţăndărei, au plecat de acasă şi nu au mai revenit.

Semnalmente:

CRISTEA MIHAELA GEORGIANACRISTEA MIHAELA GEORGIANA, de 13 ani, înălţime 1,45 m., ten deschis, astenic, păr blond, ochi albaştri.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o jachetă de piele întoarsă, de culoare maron, pantalon de blug albastru, cizme negre, iar pe cap purta o căciulă roşie.

STEFAN MARINŞTEFAN MARIN, de 12 ani, înălţime 1,20 – 1,25 m., aproximativ 40 de kg., părul negru, faţa rotundă, ochi căprui.

Minorul poartă o jachetă de fâş neagră, pantaloni sport de culoare gri, cu dungă neagră, ghete negre, fes albastru deschis.

Persoanele care pot oferi informaţii despre cei doi minori sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, ori 116.000, sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

lukasPoliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un minor de 12 ani care în cursul zilei de 29 ianuarie a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Familia minorului Luckas Ştefan Andrei (în vârstă de 12 ani, domiciliat în municipiul Sibiu) a sesizat dispariţia acestuia de la domiciliu, declarând faptul că minorul a plecat în data de 29 ianuarie a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Minorul obişnuieşte să îşi petreacă timpul în sălile de internet.

Semnalmente: înălţime 1,40-1,50m, 40 kg, păr şaten, tuns scurt, faţă rotundă, ochi căprui

Semne particulare: nu prezintă

La data dispariţiei minorul purta pantalon tip jeans de culoare albastră, bluza mâneca lungă de culoare gri, hanorac cu glugă de culoare albastru cu negru, haină din fâş de culoare roşie.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.