facebookFacebook a dezvăluit joi o nouă aplicație, numită ‘Paper’, un jurnal online în care se pot citi și distribui de pe smartphone articole sau alte tipuri de conținut, relatează AFP, citat de Agerpres.ro.

‘Paper îți permite să împărtășești știri într-un mod mai simpatic, cu un design îmbunătățit și în ecran complet, o aranjare în pagină fără elemente perturbatoare’, indică rețeaua socială pe blogul său. ‘De asemenea, am facilitat crearea și distribuirea articolelor voastre’, adaugă Facebook.

Aplicația, prima creată de Facebook Creative Labs, va fi disponibilă începând cu 3 februarie pentru utilizatorii de iPhone.  Paper oferă mai multe secțiuni tematice, care permit urmărirea principalelor subiecte de actualitate, precum și rubrici variate, cum ar fi sport, știință sau gastronomie.

Utilizatorii vor putea personaliza mai mulți parametri ai aplicației.  Media partenere pentru aplicația Paper nu au fost dezvăluite, însă într-o înregistrare de prezentare a aplicației, un utilizator navighează pe articole din New York Times, revista Time, USA Today sau Huffington Post, printre altele.  Aplicația va permite vizionarea în ecran complet a videoclipurilor și va ‘facilita găsirea articolelor unor publicații de încredere și selectarea lecturilor și conținuturilor video’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.