alec baldwinbebeActorul american Alec Baldwin si-a manifestat indignarea după ce angajații de securitate ai aeroportului din Bahamas au percheziţionat-o pe fiica sa în vârstă de cinci luni. Starul, soţia sa şi Carmen, bebeluşul cuplului, se întorceau la New York după o scurtă vacanţă petrecută în Bahamas, potrivit dailymail.co.uk.

Un director de la Departamentul american pentru Securitate Naţională a declarat pentru NBC News că Administraţia pentru Siguranţa Transporturilor Aeriene nu operează astfel de percheziţii în Bahamas, ci doar pe teritoriul Statelor Unite. Oficialul american a spus că percheziţionarea pasagerilor este supravegheată în Bahamas de Nassau Airport Authority care nu a oferit un comentariu in legatura cu acest incident.

Înainte de aceste intamplari, Alec Baldwin publicase pe Twitter o serie de fotografii adorabile alături de soţia şi de fiica lui din timpul vacanţei din Caraibe.

Alec Baldwin, în vârstă de 55 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără ca el, în iulie 2012, la New York. Ei au împreună o fetiţă, Carmen, care s-a născut în august 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.