... ...

Card de credit ce ofera reduceri la biletele de avion

Share Button

avionWizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a lansat în parteneriat cu Bancpost un card de credit ce oferă beneficii la achiziţionarea de bilete sau alte servicii ale companiei.

Cardul este emis sub sigla MasterCard World şi are o limită maximă de credit de 38.000 de lei, cu o perioadă de graţie de 55 de zile. Cardul Wizz Bancpost are ataşat un program de fidelizare „Shop&Travel”, prin care clientul acumulează puncte de loialitate atunci când utilizează cardul la cumpărături, de până la 4% din valoarea de achiziţie. Punctele pot fi utilizate ulterior pentru achiziţionarea de bilete de avion şi servicii Wizz Air.

La achiziţia unui bilet de la operatorul aerian, posesorul de card beneficiază automat de o reducere de 45 de lei. După prima achiziţie pe siteul operatorului aerian, deţinătorul cardului primeşte un bonus de 2.500 de puncte. Posesorul primeşte 2 puncte pentru fiecare 1 leu cheltuit la orice magazine (la 500 de lei cheltuiţi, primeşte puncte în valoare de 10 lei). De asemenea, clienţii primesc 4 puncte pentru fiecare 1 leu cheltit pentru bilete de avion sau alte servicii (mai puţin închirierea unei maşini) în timpul rezervării pe site-ul operatorului aerian (de exemplu, la 500 de lei cheltuiţi, clienţii primesc puncte în valoare de 20 de lei).

Posesorii de carduri mai beneficiază de acces gratuit la MasterCard Business Lounge în Aeroportul Otopeni şi de reduceri de până la 25% pentru cumpărături la comercianţii parteneri prin programul MasterCard Elite. De asemenea, clienţii pot achiziţiona produse în rate fără dobândă în peste 2.000 de magazine.

Pot aplica pentru cardul Wizz Bancpost toate persoanele cu vârste între 23 şi 65 de ani, cu venituri nete de 500 de lei. Pentru a aplica sunt necesare cartea de identitate şi adeverinţa de venit completată şi ştampilată de angajator, iar deţinerea unui cont curent la Bancpost nu este o condiţie obligatorie.

Share Button

CITESTE SI ALTE STIRI UTILE PENTRU FAMILIA TA:

Noi reguli pentru inregistrarea nasterii copilului

Meseria de insotitor al copilului cu autism, predata la cursuri ale societatii civile

Romanii vor putea circula fara viza in Canada de la 1 decembrie 2017

Ecografia transfontanelara, un examen imagistic precis, usor si neinvaziv pentru bebelusi

Peste 600 de olimpici, sefi de promotie, profesori si diriginti primesc cate 1.000 de lei

Cele mai bune filme ale anului pentru publicul tanar, la KINOdiseea YOUTH

Andrei ii invata pe copii cum sa reactioneze in situatii de urgenta, printr-un joc video

Iti amortesc mainile si picioarele? Atentie, poti avea hernie de disc!

loading...