Logo SecomSecom, lider de autoritate în soluții de medicină integrativă care răspund nevoilor unui lifestyle sănătos al omului modern, deschide din 22 ianuarie 2014 două noi magazine de prezentare și vânzare, în București și în Ploiești. Compania Secom ajunge astfel la patru puncte de retail proprii și continuă planul de dezvoltare pe termen lung demarat în primăvara anului trecut.

Cele două noi magazine sunt situate pe bulevardul Iuliu Maniu nr. 59, în zona Piața Veteranilor din sectorul 6 al Capitalei, respectiv bulevardul Republicii nr. 181 din Ploiești, la intersecția cu strada Bănești. Alte două magazine Secom se află în București pe strada Știrbei Vodă nr. 150, unde se află și Centrul de Consultanță Naturopată Secom, și pe șoseaua Ștefan cel Mare nr. 22. Acestea din urmă au fost deschise în aprilie 2013.

Deschiderea a două magazine noi întărește promisiunea companiei de a fi cât mai aproape de cei preocupați de sănătate și de a oferi produse și servicii de calitate excepționale ușor de accesat din cât mai multe regiuni. “Iată că acum, în prima lună din 2014, la nici un an de la deschiderea primelor magazine Secom, suntem cu un pas mai aproape de a asigura prezența noastră în proximitatea clienților din toate sectoarele din București, dar și a celor din țară. Ne îndreptăm cu rapiditate către îndeplinirea obiectivului de a avea o rețea de magazine de prezentare și vânzare extinsă la nivelul întregii țări și ne propunem să oferim în continuare, prin toate punctele de activitate, aceleași produse și servicii de calitate excepțională, așa cum am făcut și până acum”, afirmă Andrei Costea, Managing Partner Secom.

Magazinele nou deschise păstrează conceptul inovator Secom, ce asociază consultanța naturopată în alegerea produselor potrivite, oferită pe loc, la cel mai înalt standard, cu oportunitatea participării la evenimente de informare și educare pentru sănătate.

În magazinele companiei sunt disponibile produse importate în România în exclusivitate de Secom de la 9 branduri internaționale: Nature’s Way®, Boericke & Tafel®, Solaray®, KAL®, ChildLife® Essentials, Jarrow Formulas®, China-Japan Feida Union®, Essiac® Int’l Canada și Mushroom Wisdom®.

Compania Secom® este specializată în importul, promovarea și comercializarea de produse naturale pentru sănătate. Încă de la început, Secom® și-a câștigat pozitia de trendsetter, fiind prima companie care a introdus pe piața românească ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante și ingrediente inovative precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP și multe altele.

În prezent, portofoliul Secom® acoperă toată gama de afecțiuni cuprinzând peste 180 de produse 100% naturale, o mare parte unice pe piața din România – vitamine și minerale, extracte standardizate din plante, fructe și legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice și prebiotice, o linie specială de produse pentru copii și creme medicinale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.