tabereTinerii între 11 şi 20 de ani pot câştiga tabere de două săptămâni în Marea Britanie, în campusurile unor universităţi de top, premiile fiind oferite la concursul de creaţie în limba engleză organizat de Shakespeare School, pentru care trebuie să scrie un eseu despre sistemul educaţional ideal.

Concursul Shakespeare School Essay Competition este organizat pe două categorii de vârstă, respectiv 11-14 ani şi 15-20 de ani, participanţii putând înscrie gratuit eseurile online, pe site-ul www.shakespeare-school.ro, până pe 31 martie, informeaza Mediafax.ro.

“Anul acesta, participanţii sunt invitaţi să redacteze un eseu despre un sistem educaţional ideal, pornind de la discursul TED al unui adolescent despre cum şcoala ar trebui să ne înveţe să fim fericiţi şi să avem succes”, spun organizatorii competiţiei.

După selecţia celor mai bune 30 de eseuri, profesorii Shakespeare School vor stabili ierarhia finală, în urma unor scurte interviuri cu finaliştii.  Marii câştigători vor fi recompensaţi cu tabere de două săptămâni în Marea Britanie, în campusurile University College London şi Clifton College.

De asemenea, profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi în competiţie va participa gratuit ca însoţitor de grup la o tabară de două săptămâni în Anglia, în vara acestui an.

Concursul, ajuns la a şasea ediţie, este inclus în calendarul activităţilor educative al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.