porc agresivUn bebeluş în vârstă de şase luni dintr-o localitate suceveană a ajuns la spital după ce a fost muşcat de mâini şi de o ureche de porcul din gospodărie, care a intrat în casă când mama copilului plecase să aducă apă de la fântână.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului Mediafax că sâmbătă după-amiază o femeie din comuna suceveană Pătrăuţi, mamă a patru copii, a plecat să aducă apă din fântână, lăsând copiii singuri în casă, tatăl fiind la muncă în Portugalia.

Cel mai mare dintre copii, în vârstă de patru ani, a deschis uşa imobilului, iar în casă a intrat un porc care se afla în curte. Animalul l-a muşcat de mâini şi de o ureche pe cel mai mic dintre copii, în vârstă de şase luni, bebeluşul fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde este internat în secţia de Chirurgie infantilă.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal şi au anunţat Primăria Pătrăuţi şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, care urmează să facă o anchetă socială la respectiva familie, iar în funcţie de rezultatul verificărilor să fie luate măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.