DE ATASAT_Opera Comica_Soacra cu trei nurori_foto Oana GeorgescuNu aţi apucat să vedeţi în decembrie premiera Operei Comice pentru Copii, Soacra cu trei nurori? Teatrul liric bucureştean v-a pregătit o surpriză: în luna ianuarie, titlul care a umplut sala la fiecare reprezentaţie la final de an şi a stârnit aplauzele entuziaste ale publicului de toate vârstele revine pe scena Operei Comice pentru Copii!

Un musical plin de viaţă compus de tânărul muzician Roman Vlad, după cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, cu situaţii pline de umor, o coregrafie inedită pe momente de inspiraţie folclorică, cum ar fi fragmentele dansate din Ciuleandra, interpretarea dezinvoltă a micilor vedete ale teatrului, alături de artiştii deja consacraţi, alcătuiesc împreună un spectacol plin de farmec pe care nu trebuie să îl pierdeţi! Ceea ce face cu totul special evenimentul este prezenţa, în dublă ipostază, a Stelei Popescu, în rolul titular, dar şi ca regizor al spectacolului.

Reprezentaţiile lunii ianuarie sunt programate: luni 13, 20, 27 ianuarie, marţi 14, 21, 28 ianuarie (de la orele 11.00 şi 13.00) şi vineri 17, 24, 31 ianuarie (de la 17.00).

Tânărul compozitor Roman Vlad este un colaborator de tradiţie al Operei Comice pentru Copii; a semnat până în prezent pentru teatrul bucureştean musicalurile: Piatra din casa (după Vasile Alecsandri), O noapte furtunoasă (după Ion Luca Caragiale), Scufiţa Roşie (după Fraţii Grimm) şi Diamantul şi gâsca (după Sir Arthur Conan Doyle).

Scenografia este semnată de Viorica Petrovici, unul dintre cei mai activi scenografi români, coregrafia spectacolului le aparţine lui Mihai Babuşka şi Vali Roşca, iar asistent de regie este tenorul Valentin Racoveanu.

Îi veţi revedea pe artiştii îndrăgiţi ai ai Operei Comice Pentru Copii: Oana Şerban, Roberta Enişor, Lucia Racoveanu, Jennifer Dumitraşcu, Andrei Lazăr, Bogdan Şerban, Levente Ambrus, Andrei Roşu, alături de compania de balet a teatrului.

Pentru rezervarea biletelor, sunați la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.