GALAXY Tab 3 Kids_2Samsung lansează pe piața locală GALAXY Tab 3 Kids, o tabletă dedicată copiilor, cu un vast conținut educațional și securitate ridicată, pentru că le oferă părinților control deplin asupra informațiilor accesate de cei mici. Produsul este disponibil în magazinul Samsung AFI Cotroceni la 999 lei, precum și în magazinele partenere.

GALAXY Tab 3 Kids le oferă copiilor conținut creat special pentru ei pe plan local, fiind pre-instalate o serie de aplicații educaționale pentru copii cu vârsta până la 7 ani. Astfel, copiii pot beneficia deja de aplicația „Fănică și Secretul Legumelor”, urmând ca în curând să fie disponibile și aplicațiile „Fănică și Asaltul Microbilor” și „Petrică și Arca lui Noe”, din Colecția EduTeca. Cele trei aplicații sunt disponibile și pe alte dispozitive Samsung, ele putând fi descărcate din Samsung Apps store.

„Copiii sunt atrași de tehnologie, dispozitivele inteligente fiind de un real folos în vederea dezvoltării abilităților lor. GALAXY Tab 3 Kids vine în întâmpinarea acestor nevoi, printr-un conținut bogat, interactiv și educațional, creat datorită parteneriatului încheiat cu dezvoltatorii Colecției EduTeca, unul dintre cei mai importanți creatori de conținut pe plan local – compania Ascendia Design,” a declarat Sorin Manea, șeful diviziei Telecom din cadrul Samsung Electronics România.

Aplicația „Fănică și Secretul Legumelor” cuprinde 17 module, conținutul fiind focalizat pe importanța legumelor în alimentație și pe importanța unui stil de viață sănătos. Datorită beneficiilor oferite, aplicația a obținut recent premiul european „Cel mai bun conținut pentru copii” din România, categoria Profesioniști.

Cu ajutorul acestei aplicații, copiii vor învăța, jucându-se, despre 26 de legume importante în alimentație, de ce sunt recomandate pentru a fi consumate zilnic, cum și când cultivăm legumele, cum protejăm legumele de dăunători și care sunt aceștia, dar și ce mâncăruri delicioase putem pregăti din legume.

GALAXY Tab 3 Kids_2Toate cele 17 module educaționale sunt organizate în jurul educatorului virtual, un personaj de poveste creat pentru a ghida copilul prin materie și a-i menține atenția. El oferă răspuns fiecărei acțiuni din timpul jocului educativ.

Hub-ul de resurse Kid’s Store le oferă copiilor jocuri educaționale, divertisment și aplicații de tip e-book. În plus, tableta le permite părinților să selecteze aplicațiile pe care copiii le vor accesa, prin intermediul Application Manager.

Punând accent pe componenta educațională și dezvoltarea copiilor, tableta Samsung GALAXY Tab 3 Kids include și o funcție de Time Management, care le permite părinților să seteze o perioadă specifică de utilizare. Când timpul setat se încheie, tableta se blochează, deblocarea acesteia realizându-se cu ajutorul unei parole care poate fi reintrodusă de părinte. Această funcție îi ajută pe părinți să se asigure că timpul petrecut de copii jucându-se cu noile device-uri smart este corect echilibrat.

Samsung GALAXY Tab 3 Kids este echipată cu un procesor dual de 1,2 GHz, memorie de 1GB RAM, cameră principală de 3 megapixeli și camera frontală de 1,3 MP. Tableta oferă perfomanță și puterea specifice gamei Samsung GALAXY, oferind o experiență interactivă completă. Cu ajutorul unei carcase speciale pentru copii, GALAXY Tab 3 este ușor de manevrat. Carcasa oferă, în plus, și un C Pen, pentru copiii pasionați de desen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.