IMG_9564Dent Estet a anuntat marti deschiderea primei clinici dentare din afara Bucureștiului, respectiv cea de-a treia unitate specializată, după lansarea Dent Estet 4 Kids în 2008 și lansarea Dent Estet 4 Teens în 2012. Obiectivele pentru primul an de funcționare a clincii Dent Estet 4 Kids Timișoara sunt o cifră de afaceri de 200.000 de euro și 1.000 de pacienți.

„Aproximativ 30% dintre pacienții clinicii Dent Estet 4 Kids din București vin din provincie pentru a beneficia de servicii stomatologice dedicate exclusiv copiilor. Din acest motiv, extinderea în afara Capitalei reprezintă un pas firesc în dezvoltarea Dent Estet. Am ales Timișoara pentru potențialul pe care îl are zona Banatului și Ardealului, la care se adaugă și proximitatea cu Serbia și Ungaria de unde ne așteptăm să atragem în primul an cel puțin 10% dintre pacienți”, a declarat Oana Taban, Fondator și CEO Dent Estet.

Dent Estet 4 Kids Timișoara oferă, în premieră pentru o clinică dentară specializată din provincie, toată gama de servicii de stomatologie pediatrică. Portofoliul include tratamente sub anestezie generală, realizate sub supravegherea medicilor anesteziști din cadrul departamentului ATI al Dent EstetT și tratamente ortodontice prin Excellence Ortho Center, singurul departament de Ortodonție din țară cu medici specializați în tratamentul ortodontic specific fiecărei grupe de vârstă.

“Odată cu cu deschiderea noii clinci extindem și în Timișoara programul educațional „Să creștem zâmbete sănătoase”, adresat copiilor, precum și seria de evenimente „Dental Care Parenting” prin care ne propunem să informăm părinții cu privire la importanța sănătății orale începând cu apariția primului dințișor”, a declarat Catrinel Hagivreta, Director Executiv Dent Estet.

Clinica va avea o echipă formată din 6 medici specializați în stomatologia pediatrică, 2 medici ortodonți, 2 medici anesteziști colaboratori și un psiholog și va oferi servicii dentare adaptate nevoilor specifice ale copiilor (endodonție, ortodonție, chirurgie și odontologie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.