Concursul National “Evaluare in Educatie” la disciplina Fizica se va desfasura sambata, 30 noiembrie

concurs fizicaPrima etapa a Concursului National ” Evaluare in Educatie ” la disciplina Fizica , organizat de catre Fundatia de Evaluare in Educatie, se va desfasura sambata, 30 noiembrie 2013, la ora 9:00. Lista centrelor de evaluare este disponibila pe www.evaluareineducatie.ro. Elevii se pot inscrie in oricare dintre unitatile scolare participante.

In fiecare an scolar, pentru disciplina Fizica, se organizeaza doua etape independente de evaluare a cunostintelor.

Elevii claselor VI – XII sunt invitati sa se inscrie in centrul de evaluare dorit, prin contactarea organizatorului principal. Lista unitatilor scolare participante la prima etapa de evaluare la disciplina Fizica este disponibila la urmatorul link: https://www.evaluareineducatie.ro/fizica/etapa-activa/centre-de-evaluare/ .

Structura subiectelor si programa sunt disponibile pe site-ul www.evaluareineducatie.ro.

Toti elevii pot descarca lista interactiva a tuturor formulelor necesare pentru facilitarea proceselor de invatare, intelegere si rezolvare a problemelor de fizica.

Elevii clasei a XII-a au posibilitatea sa opteze pentru doua dintre cele patru module, (Mecanica, Elemente de termodinamica, Producerea si utilizarea curentului continuu, Optica), in scopul pregatirii pentru examenul de Bacalaureat. Subiectele respecta in totalitate programa de examen pentru Bacalaureat 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *