hotUn bărbat din Hunedoara şi-a învăţat copilul de 13 ani să fure, potrivit România TV. Cu ajutorul înregistrărilor video, poliţiştii l-au depistat pe băiat în timp ce spărgea o casă.

Proprietarii unei case din Hunedoara şi-au dat seama că locuinţa lor a fost spartă după ce le-au dispărut două telefoane şi cheile de la două maşini. Aşa că au urmărit ce s-a întâmplat pe camerele de supraveghere. Au rămas uimiţi când au văzut că hoţul este un copil. Înainte să intre în casă, puştiul a studiat atent zona şi a verificat să nu cumva să fie văzut.

Copilul a intrat în casă şi s-a dus direct în bucătărie, de unde a furat două telefoane şi două perechi de chei de maşină. Înainte să iasă din casă, copilul îşi trage mânecile de la bluză peste mâini, ca să nu lase amprente pe clanţe.

Oamenii legi l-au internat pe băiat într-un centru de plasament. El le-a spus autorităţilor că a fost pus de tatăl său să fure. Băiatul mai are o soră, aflată şi ea sub protecţia autorităţilor, după ce a fost abuzată de tată. Bărbatul va fi cercetat pentru că şi-a obligat copilul să fure.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.