free_birdsIubitorii desenelor animate au un motiv de bucurie. S-a lansat „Free Birds”, unul dintre cele mai așteptate filme de animație ale anului. Și asta nu este tot! Printre cei care dublează vocile celebrelor personaje îi regăsim pe Andreea Marin și Pavel Bartoș, informeaza Digi24.ro.

„O replică din film? Aaaaaaaa…! Țipă foarte mult, pentru ca se sperie”, se amuză Pavel Bartoș.  „Pentru mine a fost o premieră să fac vocea unui personaj de desen animat și mi s-a părut mai dificil asta decât de exemplu, rolul din Ho Ho Ho, în care am jucat anul trecut”, mărturisește Andreea Marin.

Free Birds este povestea unor curcani curajoși care își doresc să schimbe tradiția. Ei vor să scoată de pe masa de Ziua Recunoștinței friptura de curcan. „Este un film haios, foarte haios; mă bucur din tot sufletul că, în sfârșit dublez un personaj pozitiv, un erou și atunci sunt sigur ca ale mele fetițe sunt mândre de mine”, este convins Pavel Bartoș.

Începând din acest weekend, filmul poate fi urmărit în sălile de cinematograf din toată țara. Cu atât mai mult, cu cât producția se adresează întregii familii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.