schiCopiii vor putea schia în siguranță în Poiana Brașov, deoarece la sfatul unor specialiști francezi, edilii au decis să amenajeze o pârtie doar pentru cei mici.

Potrivit Adevarul.ro, iarna trecută, o echipă de specialişti francezi a vizitat Poiana Braşov şi a le-a dat sfaturi edililor despre modul în care pot mări numărul de turişti. Una dintre sugestii, de care s-a şi ţinut cont, a fost amenajarea unei pârtii de schi doar pentru copii. Cei mici vin însoţiţi de părinţi şi automat numărul turiştilor creşte.

Pârtia de schi pentru copii va fi amenajată pe Bradul, până la deschiderea noului sezon. Pe partea stângă va fi amenajată o zonă special destinată pentru cei mici în vederea iniţierii. Aceasta va fi delimitată de restul pârtiei cu plase speciale de protecţie.

Va fi montat şi un trotuar rulant de ultimă generaţie, cu ajutorul căruia copiii vor ajunge mult mai uşor în vârful pârtiei. Banda are o lungime de 100 de metri şi poate transporta o mie de persoane pe oră, fiind o alternativă mult mai bună pentru copii faţă de teleschiul existent pe pârtie. Un astfel de sistem există la Azuga, pe Pârtia Sorica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.