injectionPompierii constănţeni au intervenit, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru salvarea unui băieţel de 11 ani care, de teama unei injecţii, s-a ascuns într-un balcon de la etajul opt al unităţii, unde s-a încuiat, refuzând să se întoarcă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, copilul, internat în Secţia Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, s-a ascuns pe un balcon de la etajul opt al unităţii medicale, de teama unei injecţii, el rufuzând să iasă în pofida încercărilor celor prezenţi de a-l determina să se întoarcă în salon, informeaza Mediafax.ro.

În aceste condiţii, cadrele medicale au chemat pompierii militari, care au ridicat autoscara până în dreptul balconului, dar chiar şi aşa copilul a refuzat să coboare.În cele din urmă, băiatul a fost convins de un medic rezident să se întoarcă în spital.

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa spune că uşa de la balconul respectiv ar fi fost încuiată, iar copilul ar fi furat cheia, cazul fiind acum cercetat de o comisie internă. De asemenea, copilului urmează să îi fie făcută o evaluare psihiatrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.