kids-drinking-cupsConducerea Spitalului judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă în cazul a doi copii care au ajuns, azi noapte, la unitatea sanitară în comă alcoolică, potrivit Adevarul.ro. Este vorba de o fetiţă de 8 ani şi de un băiat în vârstă de 14 ani.

Primul dintre cei doi copii care au fost transportaţi la spital cu ambulanţa a fost băiatul de 14 ani, din localitatea Zăpodeni. Din spusele părinţilor acesta ar fi muncit, alături de mai mulţi adulţi, la o gospodărie şi apoi a băut cot la cot cu aceştia ţuică. Mai mult, băiatul ar fi căzut, fiind adus la spital şi cu un traumatism facial.

În ceea ce priveşte fetiţa de 8 ani, părinţii acesteia au povestit că, aseară, au avut nişte musafiri pe care i-au cinstit tot cu ţuică. La plecarea oaspeţilor, micuţa a rămas nesupravegheată câteva minute, timp în care a băut din sticla uitată pe masă.

„Am discutat cu asistentul social din cadrul spitalului care, potrivit protocolului, va anunţa, în ambele cazuri, asistentul social al Primăriei de care aparţin cei doi copii. În cazul în care se constată că cei doi copii au fost neglijaţi, atunci vom demara şi noi o anchetă“, a declarat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.