evaluareConcursul National ” Evaluare in Educatie” de la disciplina Limba si literatura romana , organizat de catre Fundatia de Evaluare in Educatie, se va desfasura sambata, 26 octombrie 2013, la ora 9:00. Lista centrelor de evaluare este disponibila pe www.evaluareineducatie.ro. Elevii se pot inscrie in oricare dintre unitatile scolare participante.

Concursul National “Evaluare in Educatie” la disciplina Limba si literatura romana se desfasoara cu succes din anul 2007, datorita interesului manifestat atat in randul elevilor, cat si al parintilor si cadrelor didactice. Astfel, peste 50.000 de elevi isi evalueaza cunostintele la fiecare etapa de concurs .

In fiecare an scolar, pentru disciplina Limba si literatura romana, se organizeaza trei etape independente de evaluare a cunostintelor si o etapa competitionala gratuita, unde participa cei mai buni dintre elevi.

Elevii claselor II – XII sunt invitati sa se inscrie in centrul de evaluare dorit, prin contactarea organizatorului principal. Elevii clase I sunt invitati sa isi evalueze cunostintele incepand cu etapa a II-a, din luna februarie.

Lista unitatilor scolare participante la prima etapa de evaluare la disciplina Limba si literatura romana este disponibila la urmatorul link: http://www.evaluareineducatie.ro/romana/etapa-activa/centre-de-evaluare/.

Structura subiectelor si programa aferente etapei I sunt de asemenea, disponibile pe site-ul www.evaluareineducatie.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.