pachetel gradinitaUn copil de patru ani din Philadelphia, SUA, a cărui identitate rămâne secretă, a venit la grădiniţă cu opt punguţe pline cu cocaină şi 173 de dolari şi a început să le arate colegilor săi banii şi drogurile, potrivit Ziarulevenimentul.ro  Unul dintre copii şi-a anunţat educatoarea, iar aceasta a chemat imediat Poliţia. Agenţii au sosit în scurt timp, însoţiti de câini special antrenaţi pentru depistarea stupefiantelor.

Din fericire, la terminarea căutărilor, poliţiştii nu au mai găsit alte droguri în clasa de învăţâmânt. Aceştia au declanşat o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor prin care băieţelul avea asupra lui cocaina şi banii. Din primele informaţii, suspectul principal este unchiul acestuia, relatează CBS Local.

Purtătorul de cuvânt al şcolii elementare Thomas Mifflin din Philadelphia, Fernando Gallard, a declarat pentru sursa menţionată: “Copilul este o victimă a acestei situaţii, chiar dacă aceasta s-a petrecut acasă sau pe stradă. În ceea ce ne priveşte, ne vom strădui să-i asigurăm tot sprijinul necesar”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.