artizanatBucureștenii sunt așteptați la prima ediție a Târgului Național pentru Artizanat și Meșteșuguri, care se va desfășura în perioada 16 – 20 octombrie 2013, la Romexpo.  Manifestarea, organizată de Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, va reuni 200 dintre cei mai pricepuți meșteșugari din țară, potrivit Agerpres.

Pe toată perioada desfășurării târgului, vizitatorii vor putea achiziționa produse finite artizanale autohtone din diferite regiuni ale României. Artizanii vor face demonstrații la fața locului, prezentând astfel vizitatorilor rezultatul tradiției românești de odinioară.

Covoare țesute manual, ii, ștergare, ceramică tradițională, păpuși folclorice, măști, articole din sticlă, piele, lemn și fier sau bijuterii și mic mobilier artizanal vor fi doar o parte dintre produsele expuse.  Pe parcursul celor cinci zile, vizitatorii pot lua parte la ateliere de creație, unde pot realiza chiar ei diverse obiecte.

Târgul Național pentru Artizanat și Meșteșuguri va putea fi vizitat zilnic, la Romexpo, între 16 și 20 octombrie, între orele 10.00 și 18.00. Prețul unui bilet de intrare este de 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.