inotCristian Topescu, cunoscutul comentator sportiv, ii indeamna pe parinti sa isi dea copiii la sport, iar aceasta activitate sa inlocuiasca televizorul, cel care acapareaza 25 de ore saptamanal celor mici.

“Studiile au arătat că majoritatea copilor (cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani) se uită 25 de ore pe săptămână la televizor. Ca să nu mai luăm în considerare nenumăratele ore în plus pe care unii le petrec jucând jocuri video şi pe computer”, scrie Cristian Topescu, citat de Onlinesport.ro.

“Iată vestea şocantă: capacitatea fizică a copiilor români s-a redus dramatic, doar puțini dintre ei participă regulat la activităţi care presupun exerciţiu fizic. Copiii care nu fac mişcare cresc şi ajung adulţi inactivi, aşa că momentul cel mai prielnic de a încuraja un stil de viaţă sănătos şi activ este în timpul copilăriei, atunci când există toate şansele să se dezvolte obiceiuri care să dureze toată viaţa”, mai spune Topescu, indemnand partintii sa ii duca pe cei mici la sporturi care creeaza un corp armonios, precum inotul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.