Sambata, eveniment „Avioane” pentru copii la Centrul Comercial Carrefour Colentina

Avioane posterCopiii sunt invitați să descopere povestea lui Stropi din noul film Disney-Pixar „Avioane” sâmbătă, 5 octombrie, în intervalul 11:00-13:00, în spațiul de distracție special creat în Centrul Comercial Carrefour Colentina.

Copiii sunt așteptați cu o mulțime de activități distractive, jocuri și numeroase surprize. Cei mici își pot demonstra talentul în zona de colorat, unde cele mai bune desene vor fi răsplătite cu premii. Micuții vor avea, de asemenea, la dispoziție și zona de jocuri video, pentru a testa cele mai noi creații cu îndrăgitele personaje din filmul „Avioane” și pentru a-și exersa mișcările cu tehnologia Wii. Fanii adevărați ai lui Stropi si Ishani vor putea pleca acasă cu un tricou desenat chiar de ei cu personajele filmului.

Numeroase alte premii constând în cărți si albume cu stikere vor fi oferite de sponsorii Egmond, Panini și Litera celor prezenți la întâlnirea de sâmbătă.

Evenimentul face parte din campania de promovare a francizei AVIOANE/PLANES și a filmului AVIOANE, lansat pe marile ecrane în Romania din 6 septembrie.

De deasupra lumii “Mașinilor” vin “Avioanele Disney,” un film de animație 3D, genul comedie și aventură, care îl are ca protagonist pe Stropi, un avion care aspiră sa participe într-o cursă de zbor la mari inălțimi. Dar Stropi nu este chiar făcut pentru curse — și se întămplă și să îi fie frică de înălțimi. Așa că apelează la un aviator cu experiență din marina militară, care îl ajută pe Dusty să se califice să îl înfrunte pe campionul actual în acest circuit al cursei.

Intrarea în spațiul de distracție este liberă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *