jucariiTeatrul Ion Creangă, organizator al celei de-a IX-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „100,1.000,1.000.000 de poveşti”, anunţă că, în perioada 1-5 octombrie a.c., toţi copiii care vor veni la spectacolele ce se desfăşoară la Sala Rapsodia de pe Lipscani nr. 53, vor primi jucării oferite de Egmont România.

Iniţiativa vine cu scopul de a crea atmosfera unei săptămâni pline de magie, de sărbătoare şi bucurie pentru toţi copiii care sunt aproape de Teatrul Ion Creangă, potrivit Mediafax.

Iniţiat în anul 2005, de către Cornel Todea, Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti” îşi propune să fie un program complex de educaţie teatrală, culturalizare şi formare a gustului estetic al celor mai mici spectatori, prin intermediul unui fapt de teatru: spectacole pentru copii, colocvii despre arta spectacolului, dezbateri şi ateliere de teatru.

Ca recunoaştere a valorii sale, festivalul a primit titulatura de Festival ASSITEJ – Asociaţia Internaţională a Teatrelor pentru Copii şi Tineret – cea mai prestigioasă organizaţie mondială de profil.

Programul întregului eveniment, cu reprezentaţii susţinute de trupe din ţară şi din străinătate poate fi vazut pe site-ul www.fitc.ro şi pe pagina de Facebook/FestivalTeatrupentruCopii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.